Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δημιουργείται club "ισχυρών" ΠΑΟΚτσήδων



Τριάντα επιχειρηματίες, φίλοι του ΠΑΟΚ, κάτοχοι διαρκείας στα επίσημα και τα VIP της Τούμπας, έχουν αρχίσει τις τελευταίες εβδομάδες κινήσεις για τη δημιουργία ενός φορέα που θα έχει στόχο να βρει τρόπους στήριξης (σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο) της διοίκησης Ζαγοράκη.


Για την πρωτοβουλία τους είναι ενήμεροι ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του με τους οποίους οι εν λόγω επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες θέλουν να έχουν στενή συνεργασία.
Η τελευταία συνάντηση του υπό σύσταση φορέα έγινε το βράδυ της Δευτέρας (28/3) σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν 27 άτομα (άλλα τρία έλειπαν για δουλειές στο εξωτερικό) και στη διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε η κοινή απόφαση το club των επιφανών ΠΑΟΚτσήδων να πάρει σάρκα και οστά.
Ήδη έχει συνταχθεί καταστατικό το οποίο θα κατατεθεί για έγκριση στο Πρωτοδικείο και δεν αργεί η μέρα που ο φορέας θα πάρει πλέον νομική υπόσταση. Η επόμενη συνάντηση θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις των μελών και δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών και μέλη της διοίκηση της ΠΑΕ. Φυσικά, δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αυξηθεί ο αριθμός ων μελών στο υπό σύσταση club.


Πηγηή:  olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου