Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η Ουντινέζε ξανά στο δρόμο μας



Ο Θόδωρος Ζαγοράκης με τους Γιώργο και Δημήτρη Σαχπατζίδη, συνοδευόμενοι εκ των υπευθύνων Τύπου Σταύρο Σουντουλίδη θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση της Νιόν
Στη NOVA φιλοξενείται ο Γιώργος Γεωργιάδης, οποίος δήλωσε αρχικά ότι "δεν προτιμά κάποιον αντίπαλο, καθώς αυτό που τους ενδιαφέρει αρχικά είναι ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί καλός".





Και συνέχισε: "Πιστεύω ότι κοντράραμε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Η Τότεναμ αγωνίστηκε με τους βασικούς και έτσι πήρε μεγαλύτερη αξία η νίκη μας. Εμείς με δέκα παίκτες κρατήσαμε το σκορ και πανηγυρίσαμε ένα σπουδαίο τρίποντο".
Στο στούντιο του ΑΝΤ1 φιλοξενείται από πλευράς ΠΑΟΚ ο Μπορύνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός έκανε αρχικά ένα σχόλιο για το ποια ομάδα προτιμά να αποφύγει στην κλήρωση. "Για μένα δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος αντίπαλος. Είναι μεγάλη ικανοποίηση που είμαστε εδώ".
"Πιστεύω από αυτές που ήρθαν από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια μεγάλη δύναμη. Ολυμπιακός πιστεύω ότι άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει πάρα πολύ καλές ομάδες, είναι η Πόρτο, είναι η Μπράγκα που ήταν φιναλίστ, αλλά και εμείς είμαστε μία από τις πολύ δυνατές ομάδες", δήλωσε ο Γεωργιάδης
Ενώ, ο Πάντελιτς που φιλοξενείται από τη "NOVA" είπε κάτι εντυπωσιακό. "Καμία από τις υπόλοιπες ομάδες δε θα ήθελε να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ".
Η τοποθέτηση του Γεωργιάδη για τους στόχους του ΠΑΟΚ στη συνέχεια του Europa League: "Πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε στους "16". Μετά από εκεί και πέρα έχουμε δρόμο ακόμη. Εμείς, όμως, παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάμε να προχωράμε στη διοργάνωση".
Ο γενικός διευθυντής της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο, μπαίνει στην αίθουσα που θα διεξαχθεί η κλήρωση και αρχικά δίνει κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις.

Θυμίζουμε τους πιθανούς αντιπάλους:
Πόρτο
Αγιαξ
Τραμπζονσπόρ
Βικτόρια Πλζεν
Λάτσιο
Στόουκ
Σάλτσμπουργκ
Στεάουα
Βίσλα
Ανόβερο
Λέγκια
Λοκομοτίβ Μόσχας
Αλκμάαρ
Ουντινέζε
Μπράγκα
Να υπενθυμίσουμε ότι στους αδυνάμους είναι και η Ρουμπίν Καζάν, όμως, δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ λόγω του ότι ήταν στον ίδιο όμιλο
Αυτήν τι στιγμή η UEFA δείχνει πλάνα από τις καλύτερες στιγμές του Europa League και μέσα στο video υπάρχουν πλάνα από τη Θύρα 4, τον Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά και το γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα απέναντι στους Σάμροκ Ρόβερς.
Καλεσμένος στην κλήρωση είναι ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής Μιοντράγκ Μπελοντεντίτσι, έχοντας κάνει μεγάλη καριέρα στη Στεάουα και αυτό γιατί ο φετινός τελικός του Europa League θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι

Ξεκινά η κλήρωση!

Οι ιθύνοντες της UEFA δίνουν κάποιες διευκρινήσεις. Θα βγαίνει από την κληρωτίδα το όνομα του αδύνατου και στη συνέχεια μέσω υπολογιστή θα δίνανται οι ομάδες που είναι δυνατό να κληρωθεί. Παράδειγμα όταν βγαίνει μία ομάδα θα αποκλείονται οι ομάδες από την ίδια χώρα
Πρώτη ομάδα βγαίνει η Πόρτο
Δεν μπορεί να ανοίξει το μπαλάκι με την αντίπαλο της Πόρτο. Τελικά το ανοίγει ο Ινφαντίνο
Πόρτο- Μάντσεστερ Σίτι
Άγιαξ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έφυγε και ο "Αιαντάς"
Λοκομοτίβ Μόσχας- Αθλέτικο Μπιλμπάο. Δεν έχει δεύτερο ταξίδι στη Ρωσία
Σαλτσμπούργκ- Μέταλιστ. 'Έφυγε και η Αυστρία
Στόουκ Σίτι- Βαλένθια. Δεν έχει άλλο Αγγλία στους "32" του Europa League
Ρουμπίν Καζάν- Ολυμπιακός, Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί σε αυτήν τη κλήρωση, καθώς ήταν στον ίδιο όμιλο με τη ρωσική ομάδα
* Οι "ερυθρόλευκοι" θα μείνουν αήττητοι όπως ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Ρώσους
Αλκμάαρ- Άντερλεχτ. Ολλανδία bye bye
Λάτσιο- Ατλέτικο Μαδρίτης
* Αυτές οι ομάδες έχουν απομείνει Τραμπζονσπόρ, Βικτόρια Πλζεν, Στεάουα, Βίσλα, Ανόβερο, Λέγκια, Ουντινέζε και Μπράγκα
Στεάουα- Τβέντε
Βικτόρια Πλζεν- Σάλκε
 Αυτές οι ομάδες έχουν απομείνει Τραμπζονσπόρ, Βίσλα, Ανόβερο, Λέγκια, Ουντινέζε και Μπράγκα
Βίσλα Κρακοβίας- Σταντάρ Λιέγης
Η αγωνία στο κατακόρυφο!
Μπράγκα- Μπεσίκτας
Πέντε ομάδες έμειναν Τραμπζονσπόρ, Βίσλα, Ανόβερο, Λέγκια, Ουντινέζε
Ουντινέζε- ΠΑΟΚ

 
Ο Τσιρίλο κάνεις δηλώσεις για την κλήρωση με Ουντινέζε: "Πιστεύω ότι πετύχαμε μια από τις πιο δύσκολες ομάδες, αλλά από εμάς υπάρχει διάθεση και επιθυμία να τα πάμε πολύ καλά".
Τραμπζονσπόρ- Αϊντχόφεν
Ανόβερο- Κλαμπ Μπριζ
Λέγκια Βαρσοβίας- Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
"Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προ δικάσεις το αποτέλεσμα. καταφέραμε και βγήκαμε πρώτοι απέναντι σε Τότεναμ και Ρουμπίν και μπορούμε να τα πάμε εξίσου καλά και τώρα με την Ουντινέζε", δήλωσε ο Τσιρίλο μετά την κλήρωση.
Και συνέχισε: "Πέρσι ήμασταν άτυχοι. Πιστεύω ότι η τύχη θα μας βοηθήσει φέτος και μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Συνεχίζεται η κλήρωση για τους 16 του Europa League.
Ο Τσιρίλο ανέφερε για το αν παίζει ρόλο η έδρα στο ματς του ΠΑΟΚ: "Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην Ουντινέζε και στη συνέχεια αν περάσουμε να κοιτάξουμε το επόμενο ζευγάρι".
Ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί στους "16" του Europa League θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αλκμάαρ- Άντερλεχτ
Για το αν είναι η Ουντινέζε η ανερχόμενη δύναμη του ιταλικού πρωταθλήματος "Πράγματι η Ουντινέζε έχει κάνει πολλά και σπουδαία πράγματα στην Ιταλία. Έχει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή τον Ντι Νατάλε και πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο που θα παίξουμε μαζί τους".


olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου