Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αντίστροφη μέτρηση για την Ευρώπη…

 Αντίστροφη μέτρηση για την Ευρώπη…



Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να σκέφτεται (έντονα) ευρωπαϊκά. Ενόψει μάλιστα της αυριανής κλήρωσης στη Νιόν της Ελβετίας και των σημερινών πρώτων αναμετρήσεων της 2ης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ το ενδιαφέρον των ανθρώπων του "Δικεφάλου" αρχίζει να γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.


Όπως έχουν ήδη αναφέρει τα "ΣΠΟΡ" 18 ομάδες έχουν ήδη περάσει απευθείας στον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Ομάδες όπως, η Λίβερπουλ, η Ιντερ, η Μαρσέιγ, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, το Ανόβερο, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Σπάρτα Πράγας. Ολες αυτές οι ομάδες βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών εκεί όπου είναι και ο ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται καμία εξ αυτών να βρεθεί στο δρόμο του.
Εκτός από τις 18 ομάδες από το 2ο προκριματικό γύρο (όπου σήμερα ρίχνεται στη μάχη και ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Ιντερ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν) θα προκύψουν ακόμη 40 ομάδες, που θα αποτελέσουν το γκρουπ των 58 ομάδων που θα διεκδικήσουν στις 2 και 9 Αυγούστου την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες θα χωριστούν ενόψει της αυριανής κλήρωσης σε 5 γκρουπ των 10 ομάδων (πέντε ισχυροί, πέντε ανίσχυροι) και ένα γκρουπ των οκτώ ομάδων (τέσσερις ισχυροί, τέσσερις ανίσχυροι). Αυτά τα γκρουπ που θα προκύψουν βάσει της ειδικής βαθμολογίας των ομάδων και γεωγραφικών δεδομένων αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΟΥΕΦΑ το πρωί της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου