Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Επιστροφή στη δουλειά με το βλέμμα στον "Σάλπι"




Μετά από σχεδόν δύο μέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" αρχίζουν προετοιμασία για το πρώτο ευρωπαικό ματς, ενώ η ΠΑΕ πατάει γκάζι για να κλείσουν οι εκκρεμότητες στο αγωνιστικό τμήμα.






Επιστροφή στην δουλειά για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι την Τρίτη (24/7) θα ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς της Ευρώπης (πιο πιθανός αντίπαλος η Μπνέι), ενώ από αύριο (25/7) θα ξεκινήσουν να ρυθμίζονται και διάφορες άλλες υποχρεώσεις.
Υπάρχει πρόταση στον παίκτη για να μείνει με λιγότερα και να υπάρξει επέκταση της συνεργασίας, με τον τελευταίο να μην είναι αρνητικός. Από τα χρήματα μάλιστα που αφορούν την μετακίνηση του Κώστα Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν, θα καλυφτεί μέρος των οφειλομένων που υπάρχει στον Σαλπιγγίδη.
Ακόμη αναμένεται να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τους Τσουκαλά, Σακελλαρίου και Κουρδάκη που δεν υπολογίζονται από τον Δώνη και έμειναν στην Θεσσαλονίκη για να δουλέψουν μόνοι τους. Ενα ακόμη ζήτημα είναι και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Θανάση Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου