Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δώνης: «Τέλος ο Μπανγκουρά, θέλουμε Σάλπι - Μαλεζά»

«Τέλος ο Μπανγκουρά, θέλουμε Σάλπι - Μαλεζά»


Μετά το φιλικό με την PSV ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε ότι ο Σάμι Μπανγκουρά αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για τις περιπτώσεις των Σαλπιγγίδη και Μαλεζά.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ: 

Για τον αγώνα: "Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας στο ευρωπαϊκό ματς. Σήμερα καλοί επιθετικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Όσο κουραζόμασταν είχαμε πρόβλημα με τις αποστάσεις μας, κυρίως απ την αμυντική τετράδα".

Για την αναμέτρηση με τη Μπνέι: "Στην προετοιμασία προσπαθούσα να δώσω 60-70 λεπτά χρόνο στους παίκτες. Με αυτές τις συνθήκες. καύσωνα και υγρασίας είναι δύσκολο να ανταποκριθεί ένας αθλητής. Η αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, αλλά δεν συγκρίνεται με την Αιντχόφεν. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί και την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για τους Σαλπιγγίδη και Μαλεζά: "Από τη στιγμή που βρίσκονται στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι. Εγώ κοιτάζω τη φυσική κατάσταση, σίγουρα οι διεθνείς θα χρειαστούν χρόνο. Θέλουμε και τους δύο. Από την άλλη δεν μπορείς να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να μείνει. Ο Στέλιος είναι διαφορετική περίπτωση καθώς έχει απομένει ένας μόνο χρόνος για το συμβόλαιό του. Εμείς θέλουμε να μείνει και καταθέσαμε μία καλή πρόταση. Στην περίπτωση του Δημήτρη δυστυχώς παίζει ρόλο και η κρίση στην Ελλάδα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι υποχρέωση κάποιου ποδοσφαιριστή να μειώσει το συμβόλαιό του. Εμείς θέλουμε να συνεχίσει και να μην αδικηθεί. Ανάλογα με τις δύο αυτές υποθέσεις θα προχωρήσουμε σε μία ή δύο μεταγραφές".

Για τον Μπανγκουρά: "Ο Μπανγκουρά δεν υπολογίζεται στο ρόστερ, ο Παπάζογλου είναι μια διαφορετική περίπτωση. Θα μιλήσω μαζί του και θα δούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου