Η άφιξη Μαγκέτι προκάλεσε... πανικό στην Θεσσαλονίκη, με περισσότερους από 500 φιλάθλους να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». «Με έφερε ο κόσμος του ΠΑΟΚ» τόνισε ο Αμερικανός αστέρας!




Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ μέλη της διοίκησης, οι Παύλος Σαλτσίδης, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Τέλης Ζουρνατσίδης, βρίσκονταν ήδη στην αίθουσα αφίξεων, με ένα μπουκέτο με άνθη κι ένα κασκόλ στα χρώματα της ομάδα που θα προσφέρουν στον Μαγκέτι.
Ο Κώστας Πανάκας, επίσης μέλος της διοίκησης, τόνισε σε δηλώσεις του πως η νύχτα θα γίνει... μέρα για να αποθεώσουν τον Αμερικανό: «Περιμένουμε να κάνουμε τη νύχτα, μέρα. Δε θα τον περάσουμε από πίσω είσοδο. Θα τον περάσουμε κανονικά να τον δει ο κόσμος, να τον χαρεί και αυτό νομίζω ότι θα γείρει τη πλάστιγγα να υπογράψει. Έρχεται για να δει, όχι για να υπογράψει. Να δει την πόλη, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και ελπίζουμε ότι αυτό που θα δει θα τον ικανοποιήσει. Είναι κύριος και σε ό,τι μας έχει πει το έχει τηρήσει κατά γράμμα».




«Ήρθα για να παίξω μπάσκετ»
Μόλις ο Μαγκέτι έγινε αντιληπτός, το «Μακεδονία»... φωτίστηκε από τους φιλάθλους του «δικεφάλου του βορρά». Ο ίδιος εκτός από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που βγήκε μίλησε και για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και για το ενδεχόμενο να παίξει μπάσκετ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, λέγοντας τα εξής:
«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που βρίσκεται στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι χαρά βλέποντας τόσο κόσμο έξω να περιμένει. Ο μάνατζερ μου έκανε πολύ καλή δουλειά και τώρα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ για να παίξω μπάσκετ. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε με την ομάδα με τον προπονητή, να δώ την πόλη. Απίστευτοι είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αυτοί μου έδωσαν το κίνητρο για να παίξω μπάσκετ στην Ελλάδα».
Αφού πέρασε μέσα από τους εκατοντάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο 32χρονος γκαρντ αποχώρησε για το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει. Το πρόγραμμα για τον Αμερικανό για την συνέχεια περιλαμβάνει δείπνο με τα μέλη της διοίκησης, για να γίνει η πρώτη γνωριμία.