Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

"Βάζω τα χρήματα, μόνο με διοίκηση επιλογής μου"Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο Βασίλης Φλωρίδης με την οποία βάζει συγκεκριμένους όρους για να προχωρήσει η επένδυσή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ αποκαλύπτει και διάσταση απόψεων με τον Γιώργο Σαχπατζίδη. 


Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας τονίζει ότι για να καταβάλει το ποσό που έχει υποσχεθεί στις επαφές του με Ζαγοράκη- Κατσαρή, θα πρέπει να συντρέχουν δύο προϋποθέσεις.

Πρώτον να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές του Δημοσίου, και δεύτερον, να προκύψει επταμελής διοίκηση που θα συγκροτείται από τέσσερα άτομα επιλογής του ιδίου, πρόεδρο τον Θόδωρο Ζαγοράκη και ένα ακόμη μέλος επιλογής του ΔΣ του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να δοθεί η έγκριση της ΕΕΑ. Ακόμη, αποκαλύπτει ότι αυτή η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τους "λοιπούς" μετόχους, αποκαλύπτοντας εμμέσως πλην σαφώς διαφωνία με τον Γιώργο Σαχπατζίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φλωρίδη:
"Την  19η Σεπτεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κου. Φλωρίδη με το νομικό σύμβουλο  του κυρίου Σαχπατζίδη εν απουσία του δευτέρου, προκειμένου να διευθετηθούν λεπτομέρειες για την ανάληψη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Για τον παραπάνω λόγο συναντήθηκε ο κος. Φλωρίδης, σήμερα, 21- 9- 2011, στην Αθήνα δια ζώσης και με τον κο. Σαχπατζίδη. Τα δεδομένα που τέθηκαν από την πλευρά μας ήταν τα εξής:
Το ποσό χρημάτων που έχει υποσχεθεί να καταβάλει ο κος. Φλωρίδης για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., είναι σε θέση να το διαθέσει ανά πάσα στιγμή, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία από τις αρμόδιες αρχές του Δημοσίου. Είναι ωστόσο αυτονόητο, ότι για την εκ μέρους μας καταβολή του ως άνω ποσού, το Δ.Σ. (επταμελές) της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα αποτελείται κατά πλειοψηφία από τέσσερα άτομα της επιλογής του κου. Φλωρίδη. Πρόταση και επιθυμία μας είναι για τα υπόλοιπα τρία άτομα ως μέλη του Δ.Σ. η παραμονή του Θ. Ζαγοράκη στην θέση του προέδρου του Δ.Σ. μέχρι να δοθεί η έγκριση της ΕΕΑ, καθώς και η παρουσία στο Δ.Σ., ατόμου το οποίο θα προκύψει από απόφαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ.. Με την σύνθεση αυτή, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι ενωμένος, συσπειρωμένος και πιο δυνατός από ποτέ.
Δυστυχώς και παρά το καλό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις μου με τους λοιπούς μετόχους, η ανωτέρω πρότασή μου δεν έγινε αποδεκτή. Το ενδιαφέρον μου ωστόσο για την ανάληψη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. παραμένει αμείωτο και μοναδικός μου στόχος και σκοπός ζωής είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όπως του αρμόζει, πρωταγωνιστή  του ελληνικού και ευρωπαϊκού στερεώματος, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων τους οποίους διεκδικεί.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ…
…Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…"
                                                                       Θεσσαλονίκη 21/09/2011
Με εκτίμηση και σεβασμό
                                                                         Βασίλειος Χ. Φλωρίδης
O πληρεξούσιος Δικηγόρος

Η ανακοίνωση φέρει την ιδιόχειρη υπογραφή του κ. Βασίλη Φλωρίδη.

απο olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου