Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Καίγονται να νικήσουν τον ΠΑΟΚ!



Η εξαιρετική εικόνα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει προκαλέσει... πονοκεφάλους και έχει ξεσηκώσει τους πάντες στον Πειραιά. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η "κάψα" για νίκη επί του "Δικεφάλου", που ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης, έταξε διπλό πριμ στους ποδοσφαιριστές!



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πειραιωτών, το αφεντικό της ομάδας υποσχέθηκε στους παίκτες να τους δώσει το πριμ του θετικού αποτελέσματος με την Άρσεναλ, παρότι ηττήθηκαν στο Λονδίνο, αρκεί αυτοί να καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση των ποδοσφαιριστών του Λάσλο Μπόλονι την ερχόμενη Κυριακή (2/10).
Φοβού τον ΠΑΟΚ
Βεβαίως, το πόσο πολύ υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ οι Πειραιώτες φαίνεται και από τον ξεσηκωμό που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στο Λιμάνι. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα έγιναν αμέσως ανάρπαστα, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει sold out από την Τρίτη (27/9) κιόλας.
Αν προσθέσουμε και τις δηλώσεις τόσο του Ερνέστο Βαλδέρδε, όσο και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ, γίνεται εύκολα αντιληπτή η "πρεμούρα" που έχουν να νικήσουν τον "Δικέφαλο", τον κατά πολλούς βασικό ανταγωνιστή τους τη φετινή σεζόν.
Είναι προφανές, εξάλλου, ότι ο ΠΑΟΚ με την "υγεία" και τη δυναμική που βγάζει φέτος στον αγωνιστικό χώρο, αμφισβητεί ευθέως την -στα χαρτιά- "ανωτερότητα" του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Ένα θετικό αποτέλεσμα στο "Καραϊσκάκης" θα το επιβεβαιώσει, θα δώσει και επισήμως στον "Δικέφαλο" την ταμπέλα του "διεκδικητή" και θα γεμίσει με άγχος τους "ερυθρόλευκους". Και αυτό είναι κάτι που δε θέλουν με τίποτα στον Πειραιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου