Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

H ώρα της Τούμπας!





Στη γεμάτη πάθος Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στις 8:00 ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης του Europa League -την Τόττεναμ-  και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να μπει με το δεξί στη φάση των ομίλων!



Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως το ενδιαφέρον των φίλων του "Δικεφάλου" για τον σημερινό αγώνα  είναι τεράστιο και ο Ναός θα γνωρίσει και πάλι μεγάλες, ανεπανάληπτες στιγμές. Το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον Ant1.

Δε λείπουν και πάλι τα προβλήματα για τον Λάσλο Μπόλονι μιας και οι Τσιρίλο, Λάζαρ και Γεωργιάδης είναι τραυματίες και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Αντίθετα επανέρχεται ο Πάμπλο Γκαρσία που απουσίαζε από την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Λβιβ, λόγω καρτών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει περάσει από κόσκινο τις τελευταίες μέρες τους "πετεινούς", σε μια προσπάθεια να εντοπίσει αδύνατα σημεία στην αγγλική ομάδα και πάνω σε αυτά να προσπαθήσει να χτυπήσει. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έδειξε ο Μπόλονι στην τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, δεν αποκλείεται η 11άδα με την οποία θα ξεκινήσει σήμερα στην Τούμπα να έχει 1-2 εκπλήξεις.


Ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαλεζά-Κοντρέρας, μπροστά τους Πάμπλο Γκαρσία και Φωτάκη (ή Αρίας), σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Ίβιτς, αριστερό χαφ τον Βιεϊρίνια, δεξί τον Ρομπέρ (ή Φωτάκη, αν παίξει αμυντικό χαφ ο Αρίας) και στην επίθεση τον Αθανασιάδη.

Την 18μελή αποστολή συμπληρώνουν οι: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Τσουκαλάς, Σαλπιγγίδης και Παπάζογλου.

Με ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, γίνεται αναφορά στη συμπεριφορά του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι καθώς η UEFA για μια ακόμα φορά καιροφυλαχτεί. Είναι χρέος μας να προστατέψουμε την ομάδα και να μην αντιδράσουμε σε πιθανές προκλήσεις εκ μέρους των πεντακοσίων περίπου Άγγλων που θα βρεθούν στη Θύρα 8...

Όσον αφορά την Τόττεναμ, ήρθε μόλις χτες το απόγευμα και με σημαντικές απουσίες στη Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια του Ρέντναπ για rotation ενόψει των υποχρεώσεών της ομάδας του στις διοργανώνεις της χώρας της.


Όπως όλα δείχνουν η φιλοξενούμενη θα παίξει με ένα 4-4-1-1 έχοντας τον Κουντιτσίνι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γουόκερ, Πασόνγκ, Καμπούλ, Τάουσεν, στη μεσαία γραμμή τους Ρόουζ, Λίβερμορ, Κάρολ και Φάλκε, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Ντος Σάντος και στην κορυφή της επίθεσης ο Παβλιουτσένκο.


LIVE LINKS από το blog μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου