Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Είμαστε στο πλευρό του ΠΑΟΚ"




Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Μπιτσικώκος, μίλησε την Τρίτη (20/9) για όσα συνέβησαν την Κυριακή (18/9) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι παράγοντες των "κυανέρυθρων" είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν σχετικά με τα γεγονότα.


Αρχικά είπε στον "Libero": "Δεν έχω αντιληφθεί κάτι άλλο. Όλοι όσοι ήμασταν στο γήπεδο δεν καταλάβαμε τι έγινε. Ξαφνικά γυρίσαμε τα κεφάλια μας και είδαμε ένταση στην θύρα 8 χωρίς να υπάρχει πριν κάποια συμπεριφορά περίεργη. Η κατάσταση πιο πριν δεν μύριζε μπαρούτι. Εχουμε φτάσει στην Τρίτη και ουσιαστική απάντηση ακόμη δεν υπάρχει για το τι έγινε, έως τώρα στηριζόμαστε μόνο σε μαρτυρίες."
Συνέχισε λέγοντας:
Για την συμπεριφορά των φίλων του Πανιωνίου: "Δεν έχω δει ποτέ σε ελληνικό γήπεδο να γίνεται επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων και οι οπαδοί να ενώνονται με τις φωνές τους για να το αντιμετωπίσουν. Υπάρχει γενικότερη συσπείρωση των οπαδών κατά της Αστυνομίας και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα. Οι οπαδοί έχουν μέσα τους το αίσθημα δικαίου και καταλαβαίνουν πότε έχουν προκληθεί."
Για την συμπεριφορά της Αστυνομίας στο παιχνίδι Πανιώνιος-Εργοτέλης: "Για τον Πανιώνιο δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που συνέβη κάτι παρόμοιο, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη χτυπήθηκαν οι οπαδοί του Πανιωνίου, μάλιστα ένας τραυματίστηκε. Και πάλι δεν δόθηκε εξήγηση. Δεν ξέρω αν ήταν οι ίδιες διμοιρίες ΜΑΤ."
Για το αν οι παράγοντες του Πανιωνίου είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν για τα γεγονότα: "Νομίζω πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, έχουμε δει με τα μάτια μας τι έγινε. Δεν τα ακούσαμε απλώς. Οι αστυνομικοί μας είπαν όταν ρωτήσαμε γιατί επενέβησαν ότι "τους καλούμε να αποχωρήσουν από την κερκίδα και δεν μας ακούνε", μόνο αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου