Την ευθύνη για την ήττα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη ανέλαβε ο μέσος του «Δικέφαλου», Ντιέγκο Αρίας, τονίζοντας πως η αποβολή του με τους Κρητικούς ήταν τεράστιο λάθος.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρίας στον Sport FM 103:Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Εργοτέλη στην Κρήτη: «Είναι ένα παιχνίδι που μας πόνεσε. Θεωρώ ότι η αποβολή μου ήταν κρίσιμη για την εξέλιξη του αγώνα. Είναι κρίμα, είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε αυτό το ματς, αλλά από τα λάθη που έγιναν τελικά το χάσαμε.
Βιάστηκα να αντιδράσω, δεν σκέφτηκα με καθαρό μυαλό. Καμιά φορά, σε τέτοιες φάσεις δεν υπάρχει ο χρόνος, προσπαθείς να σταματήσεις τον αντίπαλο παίκτη. Αντέδρασα λίγο παραπάνω αυθόρμητα. Φέρω την ευθύνη, θεωρώ ότι φταίω για ό,τι συνέβη στην συνέχεια στην ομάδα.
Περίμενα πάντως από τον διαιτητή επιείκεια. Αισθάνομαι ότι θέλω να μάθω πολλά από αυτή την στιγμή και να βελτιωθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αφού ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια. Θέλω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται να παίζω βασικός».

Για το αν συζητήθηκε το θέμα της αποβολής του: «Συζητήθηκε μετά το ματς. Και με τους συμπαίκτες μου και με κόσμο μέσα από τον ΠΑΟΚ. Με στόχο να μάθω από αυτό και να αποφεύγονται τέτοια λάθη στους αγώνες. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και ζήτησα συγγνώμη, πρέπει να λύνονται άμεσα αυτά τα θέματα. Τους είπα ότι δεν το χειρίστηκα σωστά».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Τότεναμ: «Θα αλλάξουμε ψυχολογία, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μπει και πάλι σε τροχιά Ευρώπης και που θα αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».