Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

"Ανεπίτρεπτο να χάνουμε με αυτόν τον τρόπο"




Ο Λάσλο Μπόλονι ανέβασε τους τόνους στα αποδυτήρια πριν την πρωϊνή (11/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ, μιλώντας στους παίκτες για τον τρόπο που έχασε ο "Δικέφαλος" από τον Εργοτέλη. Τι είπε εν όψει Τότεναμ.




"Είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε δύο γκολ σε τρία λεπτά και να χάνουμε με τον τρόπο που χάσαμε από τον Εργοτέλη!", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του προπονητή του ΠΑΟΚ -σε ψηλούς τόνους- στο τετ α τετ που είχε το πρωί της Κυριακής (11/9) με τους βασικούς στην Κρήτη.
Και συνέχισε στο ίδιο τέμπο: "Κάναμε πολλά προσωπικά λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν. Ειδικά στο δεύτερο γκολ του Εργοτέλη ολόκληρη η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν λάθος. Ουσιαστικά, με δύο φάσεις που έκανε ο αντίπαλος, χάσαμε τον αγώνα και τους τρεις βαθμούς. Απαράδεκτο!"
Η αποβολή
Βεβαίως, η αποβολή του Αρίας δεν θα μπορούσε να μείνει στο απυρόβλητο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Όταν στη διάρκεια της ομιλίας του έφτασε σε αυτό το σημείο, τόνισε: "Μείναμε με δέκα παίκτες σε μια φάση που δεν χρειάζονταν να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτή η αποβολή μας στοίχισε πολύ, με αποτέλεσμα στο τέλος να χάσουμε".
Η Τότεναμ
Από ένα σημείο και μετά, πάντως, ο Μπόλονι έριξε τους τόνους και έκανε αναφορά στην επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα που βρίσκει τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με την Τότεναμ, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League.
Είπε ο προπονητής του "Δικέφαλου": "Η ήττα από τον Εργοτέλη ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να συγκεντρωθούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο. Είναι σημαντικό να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Τότεναμ και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου