Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός ο Κοντρέρας, αγώνας δρόμου για Λαζάρ

Χάνει Κοντρέρας, αγώνας δρόμου για Λαζάρ 

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο προέκυψε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (07/09).

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μπορεί να ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, όμως την Τετάρτη (07/09) αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενός χτυπήματος στο πέλμα και αυτόματα χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου (10/09) με τον Εργοτέλη. Ο Χιλιανός την «πάτησε» σε μία άσκηση τακτικής και θα φανεί την Πέμπτη εάν θα βρίσκεται στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Βλάνταν Ίβιτς, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Αθανασιάδης, Τσιρίλο.

Σε ό,τι αφορά στον Κοστίν Λαζάρ, επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις που είχε με τη Ρουμανία. Στον αγώνα κόντρα στη Γαλλία έπαιξε μόλις 44 λεπτά λόγω τραυματισμού και την Τετάρτη (07/09) μίλησε με τον γιατρό του ΠΑΟΚ Γιάννη Ράλλη και του ξεκαθάρισε ότι οι πόνοι στην ποδοκνημική έχουν υποχωρήσει. Πολλές ελπίδες συμμετοχής στο ματς του Παγκρήτιου δεν έχει και θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει την Πέμπτη (08/09). Εάν δεν τα καταφέρει, τότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα του Europa League με την Τότεναμ την Πέμπτη (15/09).

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τακτικής, περισσότερο για την ανάπτυξη με σέντρες και σουτ και ο Μπολονι δε δοκίμασε κάποιο σχήμα ενόψει Κρήτης, κάτι που αναμένεται να το κάνει στην αυριανή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου