Στο εντός έδρας παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία (7 Οκτωβρίου, Γεώργιος Καραϊσκάκης), η UEFΑ θα τιμήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο πλαίσιο των βραβεύσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην αρχηγός της εθνικής μας ομάδας θα τιμηθεί από την UEFΑ στο πλαίσιο των βραβεύσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για όλους τους ποδοσφαιριστές των ομοσπονδιών μελών της, που έχουν στο παλμαρέ τους το ποσό των τουλάχιστον 100 διεθνών συμμετοχών.
Τη βράβευση θα κάνει εκ μέρους του Μισέλ Πλατινί, ο Σοφοκλής Πιλάβιος πριν από την έναρξη της αναμέτρησης που θα λάβει χώρα στις 7 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει 120 συμμετοχές στη Γαλανόλευκη και είναι πρώτος παίκτης σε συμμετοχές. Από εκεί και πέρα, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης του Euro 2004 στην οποία η εθνική μας ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Άγγελος Μπασινάς θα τιμηθούν από την UEFA στο πλαίσιο των βραβεύσεων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για όλους τους παίκτες των ομοσπονδιών-μελών της οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 100 διεθνείς συμμετοχές. Τη βράβευση στους τρεις Ελληνες ποδοσφαιριστές θα κάνει, εκ μέρους του κ. Μισέλ Πλατινί, ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος πριν από τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία».