Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις Μαλεζά-Μπόλονι για το ΠΑΟΚ-Τότεναμ




Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, Στέλιος Μαλεζάς, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέντευξη τύπου, τόνισε πως ο καλός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί αύριο τίποτε...

Να τι δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς:
"Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας ότι είμαστε και πάλι στους ομίλους κυρίως για το πρεστίζ. Όλοι ξέρουμε τι είναι η Τότεναμ. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε κάτι".

Σε ερώτηση τι φοβάται ο ΠΑΟΚ στο αυριανό ματς, απάντησε:
 "Δε χρειάζεται να φοβόμαστε κάτι. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κερδίσουμε κάτι από τα ματς αυτά. Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και είναι σημαντικό να αποκτήσουμε εμπειρίες".

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Τότεναμ δε θα παρουσιαστεί στην Τούμπα με όλα της τα αστέρια, δήλωσε:
 "Δεν υπάρχει πρώτη ή δεύτερη επιλογή παικτών, η Τόττεναμ δεν έχει παίκτες δεύτερης κατηγορίας. Υπάρχουν τόσο καλοί παίκτες σε αυτή την ομάδα που όποιος και να αγωνιστεί είναι το ίδιο"...

Για το αν στόχος του ΠΑΟΚ στο ματς είναι η νίκη, υπογράμμισε:
 "Κανείς από τα παιδιά δε θα μπει μέσα στο γήπεδο χωρίς να έχει μόνη σκέψη τη νίκη. Απλά εμείς θέλουμε και να το χαρούμε. Σαφώς και στόχος μας είναι να το κερδίσουμε, ενώ σίγουρα δεύτερος στόχος μας είναι να μην χάσουμε".

Όταν του ζητήθηκε να απαντήσει τι φοβάται περισσότερο, έναν κακό ΠΑΟΚ ή μια καλή Τότεναμ, ο Μαλεζάς, είπε:
 "Εμείς πρέπει να πιάσουμε αύριο τη γνωστή μας απόδοση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν η Τότεναμ είναι καλή σαφώς και πάλι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αλλά αν εμείς δεν παίξουμε όπως πρέπει και η Τότεναμ παρουσιαστεί καλή μέσα στο γήπεδο, τότε θα έχουμε πρόβλημα"

Όσο για το αν έχει ξεχαστεί το ματς με τον Εργοτέλη, τόνισε
: "Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να ξεχνάμε το προηγούμενο ματς είτε το αποτέλεσμα σε αυτο είναι θετικό είτε όχι. Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και πιστεύω ότι αυτό το έχουμε ήδη πετύχει ".

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι και υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να βγάλουν δύναμη και πάθος στον αγωνιστικό χώρο, για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της αναμέτρησης.
Να τι δήλωσε ο προπονητής του "Δικεφάλου":
"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι συμφωνώ απόλυτα με τα όσα είπε ο Μαλεζάς".

Για το αν θεωρεί πως οι παίκτες του έχουν επηρεαστεί από τοπαιχνίδι με τον Εργοτέλη, ήταν απόλυτος: 
"Όχι".

Για το αν επηρεάζει τα πλάνα του το πιθανό σχήμα της Τότεναμ και το θολό τοπίο σε ότι αφορά την ενδεκάδα της, απάντησε: 
"Γιατί είναι δεδομένο ποιους θα χρησιμοποιήσω εγώ; Πάντως εγώ δεν πρόκειται να βάλω τον Μαλεζά αριστερό εξτρέμ".

Για το αν με το υπάρχον ρόστερ ο ΠΑΟΚ έχει περιθώρια για rotation, τόνισε: 
"Μιλάμε για rotation που πρέπει να γίνει κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, όπως τον αριθμό των παικτών και το επίπεδο της. Εμείς για παράδειγμα δεν έχουμε τις ίδιες λύσεις με την Τότεναμ. Αστειευόμενος λοιπόν μπορώ να πω ότι μετά το τέλος του αγώνα ίσως ζητήσω παίκτες από την αγγλική ομάδα αφού έχει πολλούς.
Επίσης παίζει ρόλο και ο προγραμματισμός της διοργανώτριας αρχής στο πρωτάθλημα. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ παίζει στο Καζάν και μετά δίνει ματς την Κυριακή. Θα μπορούσαμε να παίξουμε για παράδειγμα τη Δευτέρα όπως γίνεται σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα".

Για το τι περιμένει να δει αύριο από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, είπε: 
"Πάθος και δύναμη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα ρίξει το βάρος σε μια διοργάνωση ή θα διεκδικήσει με τον ίδιο ζήλο τη διάκριση σε όλες τις διοργανώσεις, δήλωσε: 
"Ο προπονητής της Τότεναμ είπε ότι ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα γιατί στην παρούσα φάση δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν πάει καλά η ομάδα του τις επόμενες αγωνιστικές, θα αναθεωρήσει αυτή την άποψη και θα τον ενδιαφέρει και το Γιουρόπα Λιγκ.  
Ομοίως κι εγώ μπορώ να πω ότι το ματς με τον Πανιώνιο είναι εξίσου σημαντικό με το αυριανό γιατί αν δεν κερδίζεις στο πρωτάθλημα δεν μπορείς να παίζεις στην Ευρώπη. Εγώ με την Σταντάρ έχω παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω και ο ΠΑΟΚ του χρόνου να παίξει με την Τσέλσι, την Μάντσεστερ και άλλες τέτοιου επιπέδου ομάδες".

Για τις προσδοκίες του στην Ευρώπη είπε:
 "Είναι χαρά μας που είμαστε στην Ευρώπη και δίνουμε χαρά στον κόσμο. Αλλά και στην Ελλάδα θέλουμε να είμαστε καλά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και εκεί".

Για το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει το γρήγορο ποδόσφαιρο της Τότεναμ με βάση τις απουσίες που έχει η ομάδα, υποστήριξε: 
"Είναι ένα πρόβλημα για μας οι απουσίες. Ολοι οι τραυματισμοί είναι πρόβλημα. Αν δούμε ποιοι έχουν πρόβλημα, είναι ο Λάζαρ που δεν έχει κάτι μυϊκό και ο Αθανασιάδης που έχει ένα μυϊκό πρόβλημα. Θα δούμε πως θα πάνε και θα αποφασίσουμε".

Για το αν θεωρεί πως οι νεαροί παίκτες της Τότεναμ θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τόνισε: 
"Αυτό είναι το παιχνίδι τους. Αυτή είναι η μέρα τους για  να αποδείξουν κάτι. Για εμάς όμως αύριο είναι Κυριακή. Γιατί όπως πάει κάθε Κυριακή ο κόσμος στην εκκλησία έτσι και οι οπαδοί μας αύριο θα έρθουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου