Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εφτασε η ομάδα στο Καζάν



Τις πρώτες στιγμές εγκλιματισμού στο Καζάν περνά η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" έπειτα από περίπου τρισήμισι ώρες ταξίδι (έφυγε από την Θεσσαλονίκη στις 14:50) έφτασε γύρω στις 18:25 στην Ρωσία, όπου η διαφορά της θερμοκρασίας με την Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα... αισθητή. Το θερμόμετρο έδειχνε 5 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ να αναζητούν αμέσως μπουφάν στις αποσκευές τους.



Το ξενοδοχείο στο οποίο θα παραμείνουν οι άνθρωποι της ομάδας (συμπλήρωσαν στο αεροδρόμιο δύο καρτελάκια και το ένα πρέπει να το έχουν μαζί τους όταν αναχωρήσει η αποστολή για την Ελλάδα), μαζί με τους παίκτες είναι περίπου μία ώρα από το αεροδρόμιο, εκεί όπου προσγειώθηκε το Airbus που μετέβαινε αποστολή της ομάδας με περίπου 80 άτομα από τα 160 που χωρούσε.


Από πλευράς της διοίκησης παρόντες ήταν οι Ποικιλίδης, Μηλιωρίδης, Φαρλαλής και Χατζόπουλος, ενώ απόντες ήταν ο Πρέλεβιτς (έχει τις υποχρεώσεις με το μπάσκετ), ο Μιχαηλίδης (έχει λίγες μέρες που εγχειρίστηκε) και ο Ραπτόπουλος. Προπόνηση για την Τρίτη (27/9) δεν έχει προγραμματιστεί, ενώ αύριο (28/9) στις 17:00 οι παίκτες του Μπόλονι θα προπονηθούν για πρώτη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου