Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τρέλα για ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ



Το περίπτερο της χορηγού εταιρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Cyta στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (16/9) οι Στέφανος Αθανασιάδης και Ντιέγκο Αρίας.  Οι παίκτες του "Δικεφάλου" έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και συνθήματα από τον κόσμο που είχε μαζευτεί.


Οι δύο αθλητές δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγαίνουν φωτογραφίες με τους "μικρούς" αλλά και τους "μεγάλους" φίλους της ομάδας, ορισμένοι από τους οποίους φορούσαν καπέλα αλά Φλωρίδη και είχαν μαζί τους φανέλες του Γκαρσία. Στο πλευρό του Αθανασιάδη και του Αρίας βρέθηκαν ακόμη η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Μαριάννα Παρασκευοπούλου και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν και το περίπτερο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η κάμερα του olaPAOK.gr κατέγραψε χαρακτηριστικές σκηνές από την παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" στη ΔΕΘ.










 
"Κρατάμε την εμφάνιση, νίκη με Πανιώνιο"

Στο περιθώριο της εκδήλωσης το olaPAOK.gr βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Στέφανο Αθανασίαδη για το παιχνίδι με την Τότεναμ στην Τούμπα (15/9), αλλά και για τον προσεχή αγώνα την Κυριακή (18/9) κόντρα στον Πανιώνιο. O νεαρός επιθετικός δήλωσε:

Για την Τότεναμ:  "Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι αξίζαμε σίγουρα την νίκη. Κρατάμε την εμφάνιση που κάναμε και κοιτάμε μπροστά."

Για τον Πανιώνιο: "Την Κυριακή έχουμε έναν δύσκολο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου