Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Λίνο στον SPORT 103 FM: “Μπορούμε πρωτάθλημα”





“Πιστεύω πως φέτος μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Άλβες Λίνο μιλώντας στον Sport 103 fm.


Κι ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός πρόσθεσε: “Θέλουμε επίσης να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να πιστέψει σε εμάς. Προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο. Όλοι οι παίκτες είμαστε ευγνώμονες για την βοήθεια που μας έδωσαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο”.
Αναφερόμενος στην παρουσία του Μπόλονι, υπογράμμισε: “Ο Μπόλονι είναι καλός τεχνικός. Δουλεύει για κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι φιλικό, είτε επίσημο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και κάνει τους παίκτες να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να γίνονται καλύτεροι”.

Όσο για την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη τα τρία τελευταία χρόνια, σχολίασε: “Στην αρχή ήταν δύσκολα, γιατί είχα προσαρμοστεί για τέσσερα χρόνια στην Πορτογαλία. Όταν ήρθα εδώ, έπρεπε να προσαρμοστώ στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και στο τρόπο ζωής. Τώρα πλέον που έχουν γίνει αυτά, απολαμβάνω την εδώ παρουσία μου. Ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ, φυσικά. Χρησιμοποιεί μια παιχνιδομηχανή και συνεχώς παίρνει τον ΠΑΟΚ για να παίξει…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου