Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η στάση Ζαγοράκη-Κατσαρή και τα χρήματα απ΄τη Μύκονο




Και τι δεν άκουσαν όλο αυτό το διάστημα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης.


Από... ραδιοφωνικούς παραγωγούς οι οποίοι “έπαιζαν” παιχνίδια στην πλάτη του ΠΑΟΚ και ωρύονταν πως οι δύο τους εμποδίζουν τη επένδυση και από...
 ακροατές που έλεγαν το μακρύ τους και το κοντό τους. Η αλήθεια όμως έλαμψε χθες. Ο Ζαγοράκης δεν είπε το παραμικρό και ζητούσε από τον Φλωρίδη να προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπονται. Ο Κατσαρής επανέλαβε όλο αυτό το διάστημα, όσα είχε πει κατ’ επανάληψη με κάθε φερόμενο ως υποψήφιο επενδυτή. Πως θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να καταθέσει τα χρήματα που αναλογούν στη αύξηση σε τραπεζικό λογαριασμό και πως θα πρέπει να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία που ζητά η επιτροπή. Ό,τι έκανε στις περιπτώσεις, Καμπάνη, Ιβάν Σαββίδη, Βλάση Τσάκα, Πάνου Παπαδόπουλου, Νικηφόρου Κισσανδράκη, Παύλου Ψωμιάδη, έπραξε και με την περίπτωση Φλωρίδη. Και φυσικά δικαιώθηκε. Κρίθηκαν και κατακρίθηκαν από κάθε έναν που νόμιζε με το φτωχό του το μυαλό πως εμποδίζουν την επένδυση και μετά τις αποκαλύψεις είναι οι ηθικοί θριαμβευτές. Πολύ απλά γιατί προστάτευσαν τον ΠΑΟΚ σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Η στάση Ζαγοράκη και Κατσαρή ήταν απόλυτα έντιμη και προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ και πλέον όλοι πρέπει να το αντιληφθούν. Εάν κάποιος θέλει πραγματικά να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις που πρέπει να ακολουθήσει για να αναλάβει την ομάδα. Τα υπόλοιπα μεγάλα λόγια που ακούστηκαν, αποδείχθηκαν “φούμαρα” που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να αναφέρουμε για τη υπόθεση Φλωρίδη που μπορούν να γεμίσουν ολόκληρο βιβλίο. Μέχρι και η εμφάνισή του στα αποδυτήρια και η ομιλία του στους παίκτες, ήταν μέγα λάθος που δεν έπρεπε να το επιτρέψει η διοίκηση να συμβεί.

Τα χρήματα
του Σαχπατζίδη
από τη Μύκονο


Από την κοινή παρουσία των Σαχπατζίδη και Φλωρίδη στη Μύκονο και τις φωτογραφίες που έβγαιναν παρέα χαμογελαστοί τον Αύγουστο, φθάσαμε στις χθεσινές ανακοινώσεις του διαζυγίου. Ο Σαχπατζίδης είχε δώσει τις 500.000 ευρώ στον Φλωρίδη στη Μύκονο μέσω του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς. Και στη συνέχεια ο Φλωρίδης τα εμφάνισε ως δικά του στον λογαριασμό της ΠΑΕ. Ουσιαστικά ο Σαχπατζίδης δάνεισε τα χρήματα.

Παρασύρθηκε
από το
πάθος του


Ο Γιώργος Σαχπατζίδης και η οικογένεια του διέθεσαν το ποσό του 1.150.000 ευρώ στην αύξηση σε καιρούς χαλεπούς και αυτό δεν μπορεί κανείς να το παραβλέψει καθώς βοήθησε τη ομάδα. Ηταν όμως λάθος του να εμπιστευθεί τον Φλωρίδη και να τον παρουσιάσει ως Κροίσο για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαχπατζίδης έχει προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ, προφανώς όμως παρασύρθηκε από τη αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Αυτό το “λάθος” το πλήρωσε και ο ίδιος καθώς δάνεισε στον Φλωρίδη 500.000 ευρώ για να συμμετέχει στη αύξηση και αυτά τα χρήματα δεν τα πήρε πίσω. Τουλάχιστον μέχρι χθες.

sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου