Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Ο Λαζάρ μιλάει στο γήπεδο»














O Λάζλο Μπόλονι μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του με αφορμή τα ματς της Εθνικής ομάδας της χώρας του, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Κοστίν Λαζάρ.
Αρχικά ο τεχνικός του  «Δικέφαλου» είπε: "Ο Λάζαρ ξέρει να μιλάει μέσα στο γήπεδο και προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι ικανότητες που έχει. Μπορεί να είναι 29 ετών, αλλά ακόμη έχει περιθώρια για βελτίωση και μπορεί να γίνει καλύτερος".



Σε ερώτηση για τα προβλήματα του ρουμάνικου ποδοσφαίρου, τόνισε:"Πρώτα πό όλα χρειαζόμαστε στη Ρουμανία καλύτερα ταλέντα και καλύτερες συνθήκες για το ποδόσφαιρο. Κατά δεύτερο τα παιδιά θα πρέπει να έχουν και καλύτερους δάσκαλους. Και τέλος θα πρέπει να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στο ρουμανικό πρωτάθλημα".
Για το παιχνίδι της Εθνικής Ρουμανίας με τη Γαλλία, σημείωσε: "Ήταν πολύ δύσκολο για τη Ρουμανία να κερδίσει τη Γαλλία. Ίσως έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα κάποιων παικτών και να σκοράρουμε ένα γκολ, αλλά στο παιχνίδι η Γαλλία είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεσή της. Ο Μούτου και Ταμάς δε θα άλλαζαν τίποτα! Κάθε παίκτης πρέπει να σέβεται πάνω από όλα την ομάδα και αυτοί οι δύο έδειξαν αρκετές φορές ότι δεν την σέβονται... Δεν πρέπει να θυσιάζεται η ομάδα για κάποιους παίκτες. Ο Μούτου είναι μόνο ένας ακόμη παίκτης...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου