Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚτσήδικη μαγκιά και μπόλικη γκαντεμιά! Μπράβο στους παίκτες μας


Ρούμπιν Καζάν-ΠΑΟΚ  2-2


Ο ΠΑΟΚ έφυγε με την ισοπαλία 2-2 από το Καζάν, ενώ θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τη νίκη, αν δεν υπήρχε ένα 25λεπτο πανικού-σύγχυσης στις αρχές του β΄ημιχρόνου και ήταν λίγο πιο προσεκτικός

Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Μεγάλες ευκαιρίες και... μεγάλα λάθη, έναν ΠΑΟΚ να κάνει σπουδαία επιθετικά εμφάνιση αλλά και να ταλαιπωρείται αμυντικά κυρίως από τα δικά του λάθη. Είχε, όμως, πάνω απ’ όλα έναν ΠΑΟΚ που έχει "χτίσει" χαρακτήρα, που δε φοβάται τα δύσκολα και καταθέτει και την ψυχή του σε κάθε παιχνίδι όσο μεγάλος και αν είναι ο αντίπαλος.
Μεγάλη εμφάνιση από τους Μαλεζά, Φωτάκη και Έτο, αλλά ο παίκτης που άλλαξε την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς(βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη).



ΟΜΑΔΑ-ΜΕΤΑΛΛΟ


Εγώ λέω ότι οι παίκτες μας έκαναν μια πολύ καλή προθέρμανση ενοψει του ντέρμπι στο τηγάνι(2/10  20:30)



Ο Λάσλο Μπόλονι δήλωσε: «Τώρα που τέλειωσε ο αγώνας, πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι με την Καζάν στην Τούμπα θα είναι πολύ δύσκολο και αποφασιστικό παιχνίδι για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ξέραμε για την Καζάν ότι είναι δυνατή στη φυσική κατάσταση, έχουν αθλητική ποιότητα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει λίγο περισσότερη ποιότητα στην τεχνική. Ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφός μου της Καζάν μπορούμε να έχουμε τα ίδια συναισθήματα και να νιώθουμε από τη μία χαρούμενοι και από την άλλη θυμωμένοι. Εκείνοι επειδή δεν έκαναν το 3-1 όταν είχαν το καλό μομέντουμ στο παιχνίδι και εμείς να είμαστε θυμωμένοι που δεν κάναμε το 2-3 στο τέλος».
Για το αποτέλεσμα: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να νικάμε. Εγώ θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα. Η ισοφάρισή μας ήταν δίκαιη. Αν και πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».


Για το νεκρό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν μπορώ να το κρίνω έτσι. Εκείνη τη στιγμή βγήκαμε από τα αποδυτήρια με μία συζήτηση με τους Κοντρέρας και Αρίας για το αν θα συνεχίσουν. Ο Κοντρέρας είπε ότι μπορεί, αν και πονούσε. Η Καζάν μας πίεσε, εμείς δεν είχαμε καλό επιθετικό παιχνίδι και κατοχή μπάλας».

Για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ θα έλεγα ότι η Ρούμπιν είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα και ιδιαίτερα δυνατή. Δεν μπούμε να κάνουμε ανάλυση και σύγκριση των δύο ομάδων στις στημένες φάσεις».
Για τον τομέα στον οποίο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται βελτίωση: «Παίξαμε έναν εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα και φέραμε 2-2. Είμαι ικανοποιημένος. Όμως, η δουλειά μας είναι να προοδεύουμε. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής, να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς».




Ο προπονητής της Ρούμπιν, Κουρμπάν Μπερντίγεφ μίλησε για δίκαιο αποτέλεσμα: «Είχα πει στους παίκτες μου να προσέχουν τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς χάσαμε μία από αυτές και ήρθε το 0-1. Από το 2-2 και μετά θα μπορούσε να κερδίσει και η δική μου ομάδα και ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο στην ομάδα μου υπήρχε φόβος σχετικά με τα λάθη και γι’ αυτό είχαμε τέτοια εικόνα. Είχαμε πάθος. Χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα. Σήμερα οι παίκτες που έπαιξαν στα πλάγια μπακ, δεν ήταν στη φυσική θέση τους. Είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών. Επιθετικά έχουμε ανέβει με τον ερχομό του Βαλντέζ. Με τον καιρό θα παίζουμε σε μεγαλύτερα διαστήματα το εκρηκτικό εικοσάλεπτο που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως τον περίμενα. Κάναμε το παν για να πετύχουμε τρίτο γκολ, μετά το 2-1, όμως ήρθε η ισοφάριση. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους στον όμιλο και τότε θα κριθούν τα πάντα. Αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία του ΠΑΟΚ για τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά, είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Γενικώς θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει».

Ο Λίνο δήλωσε για την εμφάνιση και το ισόπαλο 2-2 με την Ρούμπιν: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μετά το δικό μας 0-1. Αντιδράσαμε καλά όμως, παρά το ότι δεχτήκαμε πολύ πίεση. Παίξαμε καλά στη συνέχεια με τη μπάλα κάτω και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».
Για το αν θεωρεί τη Ρουμπίν τον βασικό αντίπαλο: «Θα παίξουμε τώρα με την ιρλανδική ομάδα και έχουμε υποχρέωση να την κερδίσουμε. Το Γιουρόπα Λιγκ φέτος είναι πιο περίπλοκο αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς στην έδρα μας. Το μυαλό μας δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το παιχνίδι και από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι το πιο σημαντικό».
Για την αντίδραση της ομάδας: «Παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους. Εχουμε εμπειρία και είμαστε χαρούμενοι για αυτούς που έπαιξαν. Μετά το 2-1 παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου