Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μαρκόπουλος: "Νίκη για την τρίτη θέση"


 


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, αναφέρθηκε την Παρασκευή (15/4) με δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στο παιχνίδι του Σαββάτου (16/4) με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" τόνισε ότι οι "ασπρόμαυροι" θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να έρθει η νίκη και η διατήρηση της 3ης θέσης.



Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκόπουλος:
"Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και χημεία. Έχουν έμπειρους παίκτες, που είναι χρόνια μαζί, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και είναι πολύ δεμένη ομάδα. Έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, που το εφαρμόζουν πάντα πάρα πολύ καλά. Τρέχουν πάρα πολύ στον αιφνιδιασμό, είναι από τις πιο γρήγορες ομάδες του πρωταθλήματος και αξιοποιούν πάντα τους παίκτες τους που έχουν μάθει να ανταποκρίνονται σ' αυτές τις καταστάσεις.
Από την πλευρά μας, όμως, κι εμείς θέλουμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, δουλεύουμε μεθοδικά τις μέρες αυτές, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε και να πετύχουμε την εξασφάλιση της τρίτης θέσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου