Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ


  
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι ο "Δικέφαλος", για να αντιμετωπίσει το απόγευμα στο "Γιεντί Κουλέ" τον ΟΦΗ, σε παιχνίδι που γίνεται για την οικονομική ενίσχυση της κρητικής ομάδας και φυσικά μέσα στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων των δύο συλλόγων τόσο σε διοικητικό όσο και σε οπαδικό επίπεδο.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο (μετακινήθηκε με το λεωφορείο του ΟΦΗ) και από εκεί γώρω στις 2:30 θα αναχωρήσει για το γήπεδο. Να σημειώσουμε τη μεγάλη κινητικότητα που παρατηρείται όχι μόνο από τους φίλους του ΟΦΗ, αλλά και από τους ΠΑΟΚτσήδες της περιοχής που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα. Δίπλα στην ομάδα από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί βρίσκονται οι δύο εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Αντώνης Κουτάντος και Γιώργος Καλουτσάκης.
Ο Δικέφαλος για μια φορά ακόμα στέκεται "δίπλα" στον ΟΦΗ, μιας και είχε προηγηθεί η παραχώρηση της Τούμπας τη σαιζόν 1987-1988, όταν οι Κρήτες αντιμετώπισαν την Αταλάντα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. 
                                                                  
 
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ Ηρακλείου ο Νίκος Μαχλάς  δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και την διοίκησή του για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την βοήθεια, που μας δίνει ο ΠΑΟΚ σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές, που περνάμε".                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου