Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Μαλεζάς: "Βραχνάς τα χρέη"

Malezas-2

Για την επιτακτική ανάγκη εξυγίανσης του ΠΑΟΚ ώστε να μπορέσει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, έκανε λόγο ο Έλληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Δικέφαλο του Βορρά, αρκεί να το θέλει η διοίκηση.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη του Στέλιου Μαλεζά στην εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ":

- Μια χρονιά ολοκληρώνεται σιγά σιγά και ο ΠΑΟΚ κατάφερε μόνο να μπει στα πλέι οφ. Πώς το βλέπεις αυτό;

«Το ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε στα πλέι οφ το θεωρώ αυτονόητο. Είναι αστείο να λέμε ότι είναι επιτυχία η είσοδός μας στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, αν κατακτήσουμε την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι σίγουρα ένα θετικό τελείωμα μιας τόσο δύσκολης χρονιάς. Αν όχι, θα μιλάμε για μία αποτυχία. Είναι πάντως περίεργο το συναίσθημα αυτή τη στιγμή, γιατί είχαμε συνηθίσει δύο χρόνια διαφορετικά και φέτος…».



- Πώς βλέπεις τη διαδικασία των πλέι οφ;

«Παρότι έχουμε μία σημαντική διαφορά τριών βαθμών με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι θα πεισμώσουμε και θα φτάσουμε στην πρώτη θέση».

- Eχεις ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Σκέφτεσαι να ανανεώσεις ή έχεις κάνει κάποια κουβέντα πάνω σ’ αυτό;

«Να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά. Είναι και θέμα της διοίκησης αυτό, αν θέλει ή όχι να ανανεώσουμε. Εγώ θέλω».

- Ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν έχει ζήσει μεγάλες στιγμές. Πιστεύεις ότι θα μπορέσει κάποτε να θυμηθεί τις ένδοξες εκείνες εποχές, κατακτώντας ακόμη ένα πρωτάθλημα;

«Για να κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ τόσο μεγάλους στόχους θα πρέπει πρώτα από όλα να ξεχρεώσει. Μετά την οικονομική εξυγίανση θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπέρα. Οχι ότι ο πρόεδρος και η υπόλοιπη διοίκηση δεν προσπαθούν. Ισα ίσα, γνωρίζουν κι εκείνοι ότι αυτό που θέλουμε όλοι μας, το να κατακτήσουμε τίτλους, μπορεί να έρθει αφού ισορροπήσουν τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα. Από εκεί και έπειτα θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όσα ονειρευόμαστε όλοι μας για τον ΠΑΟΚ».


- Πιστεύεις δηλαδή ότι, μόνο αν η ομάδα ξεχρεώσει, θα μπορέσει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα;


«Η εξυγίανση θα αποτελέσει τη βάση. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το προπονητικό κέντρο. Υπάρχουν λειτουργικά ζητήματα, τα οποία αν διευθετηθούν, θα μπορούν και οι ποδοσφαιριστές να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους».


- Εχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις την τύχη σου έξω;


«Θεωρώ πως είναι μία καλή επιλογή για έναν Ελληνα να παίζει κάποια χρόνια και στο εξωτερικό. Είναι εμπειρία. Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και δεν εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα φαντάζομαι τώρα με τον ΠΑΟΚ, θα το ήθελα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου