Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Φουλ για ρεκόρ όλων των εποχών




Ακόμη μία λαμπρή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να γράψουν οι οπαδοί του "Δικέφαλου". Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες των πλέι οφ, που ξεκινούν την Κυριακή (8/5).



Συνολικά, 19.500 πακέτα έχουν κάνει φτερά μέχρι και την Παρασκευή (6/5), όταν και πουλήθηκαν 2.000 διαρκείας. Αυτό σημαίνει πως αν μέσα στο σαββατοκύριακο (7 και 8 του μηνός), που τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοικτά, δεν πέσει ο ρυθμός πώλησης των εισιτηρίων, το ρεκόρ των 21.100 της σεζόν '09-'10 θα αποτελέσει παρελθόν και τη θέση θα πάρει ένα άλλο, μεγαλύτερο.
Πιο δύσκολο τώρα...
Ναι μεν μιλάμε για μίνι πακέτα διαρκείας και φθηνές τιμές εισιτηρίων, αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι μιλάμε για τρία ματς, για τα οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν σταματά εδώ και μέρες να αγοράζει εισιτήρια. Επίσης, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι οι "ασπρόμαυροι" οπαδοί, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα, δεν σταματούν να δείχνουν πόσο αγαπούν την ομάδα του.
Ένα ακόμη σημαντικό κριτήριο είναι ότι αυτός ο αριθμός εισιτηρίων διατέθηκε μέσα σε πολύ λιγότερες μέρες από ό,τι τα διαρκείας της σεζόν '09-'10, αλλά και ότι διατέθηκαν εν μέσω μίας κατάστασης αμφισβήτησης, αφού δύο μέρες πριν δεν γνώριζε κανείς αν τελικά πραγματοποιηθούν τα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου