Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

"Καπνός" τα πρώτα 1.000 εισιτήρια!





Η πρώτη μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Τετάρτης (8/6) με τον Αρη είναι μάλλον ενδεικτική αναφορικά με την εικόνα που θα έχει το "Παλατάκι" στο συγκεκριμένο ματς. Και αυτό γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδειξαν με το... καλημέρα την δίψα τους για το ντέρμπι κόντρα το σύνολο του Λευτέρη Σούμποτιτς και έσπευσαν στα γραφεία και την μπουτίκ της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ για να "αρπάξουν" τα πρώτα μαγικά χαρτάκια που θα τους επιτρέψουν να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του συνόλου του Σούλη Μαρκόπουλο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.




Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τον επίσημο ΠΑΟΚ, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (7/6), ούτε λίγο ούτε πολύ εξαφανίστηκαν τα πρώτα 1.000... κομμάτια για το παιχνίδι με τον Αρη. Το νούμερο αυτό αυτό ασφαλώς και "σκόρπισε" τα χαμόγελα στους ανθρώπους του "Δικεφάλου" αφού δείχνει και με το παραπάνω ότι το ενδιαφέρον που υπάρχει για το τελευταίο ματς των δύο ομάδων είναι τεράστιο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την παροχή εισητηρίων:

 "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2011 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αρης που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 και ώρα 7μ.μ, για την τελική φάση των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν το συντομότερο δυνατό τα εισιτήριά τους, κατά προτίμηση αρκετές ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, για να αποφευχθεί συνωστισμός στα εκδοτήρια και κατά την είσοδο στο γήπεδο.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αρης είναι…
TIMH    ΔΙΑΖΩΜΑ
15€      Ολα τα διαζώματα του γηπέδου
20€      108, 109, 110, 111
*Στους αγώνες ΠΑΟΚ – Αρης των Playoffs δεν ισχύουν τα εισιτήρια ελεύθερης εισόδου των ακαδημιών όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ.
*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των διαζωμάτων 102 και 103, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Τετάρτης (8/6) από αντίστοιχες θέσεις στα διαζώματα 104 και 105.
*Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του διαζώματος VIP 4, θα ενημερωθούν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο για την ακριβή θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.
* Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία και την "μπουτίκ" της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ως εξής...
Δευτέρα: 12.00 – 20.00
Τρίτη: 10.00 - 20.00
Τετάρτη (8/6) από τις 10.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου