Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"Θέλω τίτλο και Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ"





Ο Κολομβιανός παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Αρίας, την Τρίτη (28/6) παραχώρησε συνέντευξη στο "Arena Channel" και στην εκπομπή "Abalarena" μιλώντας για τους στόχους που έχει θέσει με την ασπρόμαυρη φανέλα σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο. Αναφέρθηκε στον Λάζλο Μπόλονι και τις πρώτες μέρες συνεργασίας, ενώ χαρακτήρισε τον κόσμο του "Δικεφάλου" τον πιο φανατικό που έχει συναντήσει επισημαίνοντας ότι αυτό που γίνεται στην Τούμπα δε γίνεται πουθενά στον κόσμο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αρίας:


Για την προσωπική του συμμετοχή: "Φέτος περιμένω να παίζω περισσότερο, γιατί πέρσι όταν ήρθα το Γενάρη αλλιώς το περίμενα. Βέβαια, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση που αγωνίζομαι γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, όπως ο Γκαρσία και ο Βιτόλο".


Για το λόγο που επέλεξε το Νο 85: "Πήρα το νούμερο 85 γιατί είναι η χρονιά που γεννήθηκα, αλλά και γιατί έμαθα ότι εκείνη τη χρονιά ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας του".


Για τα σχέδια που έχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: "Σε ένα χρόνο από σήμερα θέλω να μιλάω για έναν ΠΑΟΚ τροπαιούχο. Είναι όνειρο μου να σηκώσω έναν τίτλο με τη φανέλα του "Δικεφάλου", ενώ προσδοκώ να αγωνιστώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι μόνο υπόσχεση δική μου, αλλά όλων των παικτών που παίζουν στον ΠΑΟΚ, ότι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια και πάντα θα παλεύουμε για τη νίκη. Επειδή φτάσαμε ψηλά και στην Ευρώπη την περσινή σεζόν είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα".


Για τον Μπόλονι: "Δεν τον ξέρω, φυσικά, πολύ καιρό, αλλά από αυτά που είπε από τις πρώτες μέρες συνεργασίας φαίνεται πολύ απαιτητικός και αυτό είναι καλό. Εμένα δε με τρομάζει και μακάρι να βγει και στον αγωνιστικό χώρο".


Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Στην Κολομβία υπάρχουν πάρα πολλοί φανατικοί φίλαθλοι. Εγώ το είχα ζήσει όταν είχα πάει στην Όνσε Κάλντας μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ντεπορτίβο Περέιρα. Δηλαδή είχα πάει στη μισητή αντίπαλο της πρώην ομάδας μου. Στην επιστροφή μου με βρίζανε, είχα περάσει πολύ άσχημα. Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη είδα ότι όλα αυτά είναι πολύ μικρά, γιατί σαν την Τούμπα δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που γίνεται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ μπορεί να συμβεί πουθενά άλλου".


Για την πρώτη προπόνηση: "Τρελάθηκα όταν πήγα στην πρώτη προπόνηση. Όσο και αν το περιμένεις όταν το βλέπεις σου φαίνεται αδιανόητο. Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς τους ποδοσφαιριστές που ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, να βλέπουμε ότι έχουν φύγει 10.000 διαρκείας που σημαίνει ότι ο κόσμος πληρώνει για να μας δει".


Για τη διαιτησία στην Ελλάδα: " Εγώ προσωπικά δεν τους συμπαθώ τους διαιτητές εδώ στην Ελλάδα. Έχω μαζί τους ένα πρόβλημα γιατί πρέπει να αντιληφθούν ότι κάθε επαφή δεν είναι φάουλ, μιλάμε για ποδόσφαιρο".
Ακόμη, ο Αρίας μίλησε για την έκπληξη της Ελλάδας το 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο, λέγοντας πως, " Ήμουν στην Κολομβία και ήταν μεγάλη έκπληξη να βλέπουμε την Ελλάδα να παίρνει το τρόπαιο και φυσικά ποτέ δε φανταζόμουν ότι ο αρχηγός της Εθνικής, Θόδωρος Ζαγοράκης, σε λίγα χρόνια θα είναι ο πρόεδρος της ομάδας που αγωνίζομαι. Ο Ζαγοράκης όταν έπαιζε μπάλα ήταν ένας πολύ "μεγάλος" παίκτης".
Τέλος, ο Αρίας ανέφερε ότι τρελαίνεται για μουσάκα, αλλά και ότι θαυμάζει την Ελλάδα για τη μεγάλη ιστορία που έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου