Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"Ήταν ο καλύτερος..."

 
 
Στην ψηφοφορία για τον ΜVP της σεζόν 2010-11 που διοργάνωσε η NOVA, ο Αντελίνο Βιειρίνια είχε τρεις... υποστηρικτές. Ο λόγος για τον Γεωργιάδη του Πανσερραικού, τον Τζόρβα του Παναθηναϊκού και τον Αλβαρεζ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι τρεις τελευταίοι έδωσαν την ψήφο τους στον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, με τους δύο πρώτους να πλέκουν το εγκώμιο του Πορτογάλου αναφορικά με τα κατορθώματα του την φετινή σεζόν.



Συγκεκριμένα ο μέσος της ομάδας των Σερρών μιλώντας για τον Βιειρίνια τόνισε πως... ευθύνεται για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ. "Έβαλε γκολ στο ΟΥΕΦΑ, έδωσε ασίστ και πιστεύω πως όταν ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Βιειρίνια ήταν άλλη ομάδα", ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ ο Αλέξης Τζόρβας επισήμανε πως ο τίτλος του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της Super League δικαιωματικά του ανήκει.

"Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έμεινε εκτός στόχων, μπορεί να μην πήρε το Κύπελλο, αλλά στα τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ φάνηκε ότι έκανε την διαφορά, ότι είναι πολύ σημαντικός και πιστεύω ότι του αξίζει αυτός ο τίτλος". Να σημειωθεί πως MVP του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου