Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η ώρα του Ζαγοράκη



Την επόμενη εβδομάδα εκτός απροόπτου θα δώσει την απολογιστική του συνέντευξη ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που προτίμησε να κλείσουν πρώτα τα θέματα του προπονητή και του Ζήση Βρύζα.
Παρόλο που η συνέντευξη τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη αναμενόταν να γίνει αυτή την εβδομάδα, ο πρόεδρος του Δικεφάλου προτίμησε να την μετακινήσει για την επόμενη εβδομάδα, καθώς περιμένει να κλείσουν πρώτα κάποια ανοικτά θέματα.



Συγκεκριμένα το πρώτο θέμα που περιμένει ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι αυτό του προπονητή, καθώς η απόφαση να έρθει ο Μπόλονι είναι ειλημμένη, ωστόσο ο Ζαγοράκης θέλει πρώτα να κλείσει και τυπικά ο ρουμάνος, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Επίσης το ανοικτό θέμα της επιστροφής του Ζήση Βρύζα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή της εθνικής από την Αμερική την Πέμπτη είναι κάτι που ο Θόδωρος Ζαγοράκης θέλει να έχει ξεκαθαρίσει πριν μιλήσει για όλους και για όλα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους δημοσιογράφους.
Μόλις κλείσουν αυτά τα θέματα και μπει μπροστά ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, τότε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι είναι η σωστή στιγμή για να μιλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου