Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

"Τι άλλο να ζητήσω; Στον ΠΑΟΚ πήγα"!


Ο Γάλλος μέσος, Μπερτράν Ρομπέρ, ανακοίνωσε... ότι υπέγραψε στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια και λίγο αργότερα το επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ...
«Επέλεξα τον ΠΑΟΚ, στον οποίο υπέγραψα για δύο χρόνια. Μου αρέσει στην Ελλάδα και ήθελα να συνεχίσω την «περιπέτεια» μου εδώ. 
Θα μπορούσα να περιμένω και για άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να χάσω αυτή την εξαιρετική ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Συμμετέχει στο Europa League. Τι άλλο να ζητήσω; Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τι καλύτερες ομάδες της χώρας, όχι μόνο λόγω αποτελεσμάτων αλλά και λόγω της αγάπης των οπαδών του. Το στάδιο της Τούμπας έχει 28.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι, κάτι φανταστικό. Εχει πάντα εξωπραγματική ατμόσφαιρα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γάλλου στην ιστοσελίδα «Clicanoo.re».

Ο Ρομπέρ είχε μόνο καλά λόγια να πει και για τον Λάζλο Μπόλονι: «Είναι ο μίστερ Ποδόσφαιρο, αυστηρός και στη Γαλλία δεν έχει αποτύχει. Όπως ξέρω από την παρουσία μου στον Πανθρακικό πριν ένα χρόνο, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχω βρει εδώ. Οι άνθρωποι εδώ είναι πραγματικά φανατικοί με το ποδόσφαιρο. Εχω ακόμα να ζήσω πολλά, προτού σκεφτώ την επιστροφή μου στη Γαλλία».    

Πηγή: paokmania.gr                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου