Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Φιλικό: ΠΑΟΚ-Γκρόνινγκεν 2-3



Έχοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μεγάλες αμυντικές αδυναμίες, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-2 από την Γκρόνινγκεν. Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς που ωστόσο δεν τον δικαίωσαν σε αντίθεση με τους βασικούς που προσπάθησαν να φτάσουν σε μία εντυπωσιακή ανατροπή.




Ο ΠΑΟΚ ήταν χαμένος λόγω της ανομοιογένειας της ενδεκάδας αλλά και της πολύ κακής εμφάνισης κυρίως των αμυντικών του που έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των Ολλανδών. Το 3-0 ήρθε γρήγορα, μαζί του ήρθε και ο προβληματισμός του Λάζλο Μπόλονι που ήθελε να δει αν διαθέτει βάθος στο ρόστερ. Όταν έριξε στη μάχη τους βασικούς, τα πάντα άλλαξαν. Επιθετικό παιχνίδι από τους παίκτες του και δύο γκολ ήταν η απάντηση προς την επίδειξη δύναμης της Γκρόνιγκεν που ήταν και η τελική νικήτρια.



Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού στο live score του Paokmania

Περίπου 150 φίλοι της ομάδας βρίσκονται στο γήπεδο, ένα γήπεδο που δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα τέτοιο φιλικό!
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ : Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου.
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ : Φαν Λου, Κβάκμαν, Γιόχανσον, Μπακούνα, Σπαρβ, Τάντιτς, Μάταβτς, Κάπελχοφ, Αντερσον, Φαν Ντάικ, Ιαριέι

8:01, το παιχνίδι ξεκίνησε
3ο λεπτό: Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με το Παπάζογλου να παίρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου και η μπάλα πέρασε άουτ.

5ο λεπτό: 1-0 η Γκρόνιγκεν με πέναλτι που εκτέλεσε ο  Μάταβτς και το παραχώρησε ο Κρέσιτς. Προηγήθηκε μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνάς μας με τον Ιαρέι να προλαβαίνει την έξοδο του Κροάτη και να κερδίζει το πέναλτι.
8ο λεπτό: Ο Μωυσιάδης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, αφού έχασε τον έλεγχο της μπάλας  στην προσπάθειά του να αποφύγει τον τερματοφύλακα.

10 λεπτό: Καλή προσπάθεια των παικτών μας (Γεωργίου-Σακελλαρίου), η μπάλα έφτασε στον Μωυσιάδη που απο καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού απομάκρυνε με τα πόδια ο Φαν Λου.
Καλός ρυθμός στο πρώτο 10λεπτο από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που πιέζουν και κερδίζουν μπάλες. Η Γκρόνιγκεν τη μοναδική φορά που έγινε απειλητική, σκόραρε...
25o λεπτό:2-0 η Γκρόνιγκεν με τον Κρέσιτς να χάνει εύκολα την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Μάταβτς να σκοράρει. Προηγήθηκε ασθενής απόκρουση του Κροάτη τερματοφύλακα σε σουτ του Αντερσον.
28ο λεπτό: Προσπάθεια του Παπάζογλου από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Αποστολόπουλο που σούταρε από μακριά αλλά ο Φαν Λου μπλόκαρε.
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί δύο γκολ από τους Ολλανδούς λόγω κακής εκτίμησης των συγκεκριμένων φάσεων από τον Ντάριο Κρέσιτς! Η γενική εικόνα της ομάδας είναι βελτιωμένη σε σχέση με το φιλικό του Ντίσσελντοφ, ενώ και σε ατομικό επίπεδο κάποιοι νεαροί παίκτες μας δείχνουν καλά στοιχεία.

34ο λεπτό: 3-0 για την Γκρόνιγκεν και πάλι λάθος της άμυνάς μας, δημιουργήθηκε κενό στα δεξιά της και ο  Μπακούνα σκόραρε.
36ο λεπτό: Σουτ του Ιαρέι από μακριά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς.
40 λεπτό: Μακρινό σουτ του Παπάζογλου μπλοκάρει ο Ολλανδός τερματοφύλακας.
43ο λεπτό: Μεγάλη απόκρουση του Κρέσιτς σε μακρινό σουτ του Άντερσον.
Τέλος ημιχρόνου

2o ημίχρονο
Ο Γιακουμής πέρασε στη θέση του Κρέσιτς με την έναρξη της επανάληψης. Δεν άλλαξαν αυτή τη φορά πολλοί παίκτες της αρχικής 11άδας, ίσως γιατί ο Ρουμάνος σκέφτηκε και το αυριανό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο οποίο πιθανόν να δώσει περισσότερο χρόνο σε αυτούς που σήμερα δεν ξεκίνησαν.
Συμπληρώθηκαν τα πρώτα 10 λεπτά της επανάληψης χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Aέρας και βροχή συνθέτουν το σκηνικό του καιρού που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο "Sportterrein schapendrift".
Ο Μπόλονι έχει φωνάξει 10 παίκτες στον πάγκο, πιθανότατα ετοιμάζει αλλαγές
60ο λεπτό: Αλλάζει τελικά ο Ρουμάνος και τους 10 παίκτες που αγωνίζονταν ως τώρα. Αλλαγές και για τους Ολλανδούς.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ για το τελευταίο μισάωρο: Γιακουμής, Λίνο, Έτο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Αρίας, Φωτάκης, Ρομπέρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
63 λεπτό: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη μετά από καταπληκτική συνεργασία των Λίνο, Βιερίνια και Ρομπέρ και άψογη εκτέλεση από τον σκόρερ.
71o λεπτό: Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης πήρε την μπάλα από τον Φωτάκη μπήκε στην περιοχή πλάσαρε αλλά την τελευταία στιγμή, λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βάτμαν.
75ο λεπτό: Σουτ του Βιεϊρίνια η μπάλα άουτ.
Και στα δύο ημίχρονα ο ΠΑΟΚ παρατάχτηκε με 4-2-3-1 έχοντας στην επανάληψη σε ελεύθερο ρόλο στο κέντρο τον Βιεϊρίνια.
78ο λεπτό: Ο Πορτογάλος δημιουργεί μεγάλη φάση από τα πλάγια, πασάρει στον Αθανασιάδη που δεν καταφέρνει να σκοράρει, όπως επίσης και ο Σαλπιγγίδης που ακολούθησε τη φάση.
H βροχή που πέφτει δυσκολεύει τις κινήσεις των παικτών και έτσι τα τελευταία 7-8 λεπτά έχει πέσει η ποιότητα του παιχνιδιού.
87ο λεπτό: Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια πέρασε ανεκμετάλλευτο
88ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Φωτάκη αφού και πάλι προηγήθηκε εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών μας στην αριστερή πλευρά της επίθεσής μας.
Τέλος παιχνιδιού


Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ολλανδική ομάδα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου