Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μπόλονι: "Να βρούμε τη χημεία ανάμεσα σε έμπειρους και νέους"




Λίγη ώρα πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ πετάξει για το Ντίσελντορφ, το πρωί της Δευτέρας (4/7), και από εκεί οδικώς μεταβεί στο Αρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο προπονητής του "Δικεφάλου", Λάζλο Μπόλονι, άνοιξε τα χαρτιά του τονίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει, πρωτίστως, είναι να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και να βρει την χρυσή τομή ώστε να "δέσει" τους έμπειρους με τους νέους παίκτες, ενώ αποκάλυψε ότι θα γίνουν 1-2 μεταγραφές.




Αρχικά δήλωσε: "Η πρώτη εβδομάδα ήταν πιο δύσκολη κατ' αρχήν για μένα, γιατί έπρεπε να προσαρμοστώ γρήγορα, να μάθω τους παίκτες και την νοοτροπία".

Συνέχισε τονίζοντας:
"Η πρώτη επαφή είναι η πιο σημαντική σε μια ομάδα. Στο διάστημα που είμαι στην Θεσσαλονίκη είδα ότι υπάρχουν δύο γκρουπ παικτών, οι έμπειροι και οι πολύ νέοι. Πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή΄για να συνδυάσουμε αυτά τα δύο γκρουπ".

Ακόμη, πρόσθεσε:
"Ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δουλεύουμε πάνω στα κενά του ρόστερ, μιλάμε με την διοίκηση συνεχώς, δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε άμεσα αυτά τα κενά".

Για τις μεταγραφές είπε: "Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δυο παίκτες μαζί μας, θα κάνουμε μια δύο μεταγραφές, το σημαντικό, όμως, δεν είναι αυτό, το σημαντικό είναι να δουλέψουμε με τους υπάρχοντες παίκτες όσο περισσότερο γίνεται".

Κατέληξε, ευχαριστώντας τον κόσμο: "Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία τους στην πρώτη προπόνηση και στην Σουρωτή στο φιλικό με τον Ιπποκράτη. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, ενδεχομένως να μην τους δούμε στην Ολλανδία, αλλά θα τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου