Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η αποστολή για το Άρνεμ




Ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των 26 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα (4/6, 11.20) με την αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Αναλυτικά, η λίστα των ονομάτων:





Τερματοφύλακες:
Κώστας Χαλκιάς
Ντάριο Κρέσιτς
Παναγιώτης Γλύκος
Αστέριος Γιακουμής

Αμυντικοί:
Στέλιος Μαλεζάς
Μίρκο Σαβίνι
Λευτέρης Σακελλαρίου
Άλβες Λίνο
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
Αραούχο Έτο
Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
Παναγιώτης Κουρδάκης
Χρήστος Ιντζίδης

Μέσοι:
Πάμπλο Γκαρσία
Ντιέγκο Αρίας
Γιώργος Φωτάκης
Σταύρος Τσουκαλάς
Βασίλης Κουτσιανικούλης
Αντελίνο Βιεϊρίνια
Σωτήρης Μπαλάφας
Βλάνταν Ίβιτς
Βαγγέλης Γεωργίου
Μπερτράν Ρομπέρ

Επιθετικοί:
Στέφανος Αθανασιάδης
Θανάσης Παπάζογλου
Λάζαρος Μωϋσιάδης



Συνολικά 28!
Στη λίστα δεν βρίσκονται οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Βίκτορ Βιτόλο, οι οποίοι αναμένεται να ταξιδέψουν αργότερα στην Ολλανδία και να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Σαλπιγγίδης είχε πάρει δέκα μέρες επιπλέον άδεια από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, άρα μεσοβδόμαδα αναμένεται να βρεθεί στην Ολλανδία. Ο πατέρας του Βίκτορ Βιτόλο εγχειρίστηκε και παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι σε θέση να μπορεί να φύγει από κοντά του. Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν γνωστό ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία, αφού θα βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα.
Επίσης, ο Κώστας Σταφυλίδης έμεινε εκτός λίστας, γιατί σε πέντε μέρες θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας των Νέων, ενώ ο Λούκα Πετρίσεβιτς δεν θα ταξιδέψει στο Άρνεμ, γιατί πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου