Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Φλωρίδης: "Εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ"


PAOK Vasilis Floridis

Ο φερόμενος ως υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Φλωρίδης, με ανακοίνωσή του τονίζει ότι όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των συμβούλων του στα στοιχεία της ΠΑΕ θα καταθέσει εντός 48 ωρών το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ προσθέτει με έμφαση ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει την ομάδα.




Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Φλωρίδη:
«Σεβόμενος τη μεγάλη αγωνία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και με γνώμονα την κοινή αγάπη για την ομάδα μας θέλω να υπογραμμίσω ότι πράγματι έχω εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.
Έχω ήδη έρθει σε επαφές με τους επίσημους παράγοντες της ομάδας και αυτήν τη στιγμή οι οικονομικοί και νομικοί μου σύμβουλοι εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και το γρηγορότερο τρόπο υλοποίησης της συμφωνίας.
Όποια τυχόν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν οφείλεται στην πλευρά μας.
Δεσμεύομαι προς τον λαό του ΠΑΟΚ ότι μετά τη θετική ολοκλήρωση των ελέγχων και την υπέρβαση των γραφειοκρατικών και μη δυσκολιών εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ.
Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στους κορυφαίους συλλόγους Ελλάδας και Ευρώπης.
Μια οικογένεια, Μια αγάπη, Μια ζωή, ΠΑΟΚ


Με εκτίμηση
Βασίλης Φλωρίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου