Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Πίεση παντού και πλαγιοκοπήσειςΔείτε μέσα από τα VIDEOS του olaPAOK.gr στιγμιότυπα από το οικογενειακό διπλό το πρωί της Παρασκευής (8/7), τα συμπεράσματα που βγαίνουν μέσα από αυτό και τις συνεχείς παρατηρήσεις του Μπόλονι προς τους ποδοσφαιριστές του.


Ενδιαφέροντα συμπεράσματα βγήκαν από το οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (8/7) στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Όπως έχετε την δυνατότητα να δείτε και στα VIDEOS του olaPAOK.gr που ακολουθούν, ο "Δικέφαλος" επιτίθονταν, κυρίως, από τα πλάγια, μετά από κοντινή πάσα που δέχονταν οι ακραίοι παίκτες της ομάδας από τους μέσους, λίγο μετά αφότου οι τελευταίοι περνούσαν τον χώρο του κέντρου.
Ακόμη, οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" βρίσκονταν σε συνεχή κίνηση, ώστε να απελευθερώνονται από τον αντίπαλο και να είναι διαθέσιμοι να πάρουν την μπάλα, ενώ όπως θα διαπιστώσετε, ο Μπόλονι έδινε συνεχείς οδηγίες στους παίκτες του, ζητώντας πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, με την άμυνα να ξεκινάει από τους επιθετικούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου