Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ-Καρπάτι Λβιβ 2-0 video




Αθανασιάδης και Λίνο στέλνουν τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League μετά το 2-0 επί της Καρπάτι στην Τούμπα.




Η εικόνα του αγώνα:

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ δεν απείχε από αυτή που περιμέναμε. Με μοναδικό προωθημένο τον Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά το ματς, όχι γιατί έφταιγε το σύστημα, αλλά λόγω της ορμής των Ουκρανών στα πρώτα λεπτά. Μάλιστα, η Καρπάτι έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Κοντρέρας να διώχνει πάνω στη γραμμή.

  Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σέντρα του Γκαρσία, κεφαλιά του Αθανασιάδη και 1-0 για τον ΠΑΟΚ στο 15' και αλλαγή δεδομένων στο ματς. Η ελληνική ομάδα είχε το αέρα του υπέρ της σκορ και κρατούσε τον έλεγχο του ματς με έξυπνο πάσινγκ γκέιμ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν εναγωνίως τρόπους για να βρουν τον κενό χώρο στην αντίπαλη άμυνα και να απειλήσουν. Ο Ισπανός Λούκας λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά, ενώ σημειώθηκε και γκολ που, ευτυχώς, δεν μέτρησε.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ άφησε την Καρπάτι να κάνει το παιχνίδι της, δίχως όμως να χάσει τον προσανατολισμό του. Με έξυπνη τακτική, ο Δικέφαλος περίμενε σαν τη... κόμπρα τη στιγμή που θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσει. Και τη βρήκε με τον Λίνο, ο οποίος με θαυμάσιο σουτ σε πρώτο χρόνο από αριστερά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Κάπου εκεί με το κερασάκι να έχει μπει στην τούρτα, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η Καρπάτι έπαιξε σχεδόν στο μισό γήπεδο τον Δικέφαλο, πίεσε και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες στιγμές, ο ΠΑΟΚ όμως είχε την ουσία και το αποτέλεσμα και ουσιαστικά βρίσκεται από τώρα στους ομίλους του Europa League.

Το κλειδί του αγώνα:
Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και παίζοντας στο μέτρο του δυνατού, ένας ΠΑΟΚ ώριμος πήρε αυτό που ήθελε. Επαγγελματική εμφάνιση για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι που με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σκότωσε τις ελπίδες των Ουκρανών.

MVP:

Ο Βιεϊρίνια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, υπήρχε όμως ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με το δεύτερο ευρωπαϊκό του τέρμα άνοιξε το δρόμο της νίκης.

Ο αδύναμος κρίκος:

Τα κενά διαστήματα που παρουσίασε στο ματς ο ΠΑΟΚ είναι δικαιολογημένα για τέτοια περίοδο. Πήγαν, όμως, να κάνουν τη ζημιά.
 contra.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου