Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Φεύγει ο Σαβίνι...


Φεύγει ο Σαβίνι...

Το σίριαλ με την αποδέσμευση του Μίρκο Σαβίνι από τον ΠΑΟΚ, φτάνει στο φινάλε του. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και πλέον κινούνται τα διαδικαστικά, τα οποία μάλλον θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα αφού το Σάββατο ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο το οποίο ήταν το αίτημα του παίκτη να μπει αρμόδιο όργανο η ΦΙΦΑ και όχι η ΕΠΟ σε περίπτωση που δεν τηρηθεί ο διακανονισμός.




Ο Σαβίνι θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον δικηγόρο του, ώστε να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν υπάρχει, διότι ο Σαβίνι είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας. Ακολούθως σχηματίστηκε η αποστολή στην οποία δεν μετέχουν οι τιμωρημένοι Κοντρέρας, Γκαρσία και οι τραυματίες Ιβιτς, Τσιρίλο και Παπάζογλου. Την 20μελή αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Κουρδάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος Β., Σαλπιγγίδης, Στάμου, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Έτο, Λίνο, Κρέσιτς, Λάζαρ, Ρομπερ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι νεαροί Κουρδάκης, Στάμου, και Β. Παπαδόπουλος που για πρώτη φορά μετέχουν της αποστολής στην καινούργια τους ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου