Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

"Πέταξε" για Κύπρο


a8anasiadhs-tsoukalas

Αναχώρησε πριν από λίγο και ύστερα από 2ώρη καθυστέρηση, η αποστολή για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά για τα 100 χρόνια της Ανόρθωσης.


Η πτήση του ΠΑΟΚ για την Κύπρο ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 13.00, αλλά αναχώρησε τελικά στις 15.00 εξαιτίας καθυστερήσεων.
Ο Λάζλο Μπόλονι, στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε: «Δε ξέρω τι ώρα θα φθάσουμε στον προορισμό μας κι αν θα αναβληθεί τελικά το φιλικό, πάντως εγώ θέλω να γίνουν και τα δύο παιχνίδια. Θα είναι μια καλή προπόνηση για την ομάδα. Εμείς πάμε στην Κύπρο, χωρίς τους διεθνείς και τους τραυματίες, θέλοντας να δούμε κάποια παιδιά πως μπορούν να λειτουργήσουν στην ομάδα».
Στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο Βλάνταν Ίβιτς, εξαιτίας προσωπικού προβλήματος, ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, οι διεθνείς Φωτάκης και Χαλκιάς και οι τραυματίες Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Θανάσης Παπάζογλου και Κώστας Σταφυλλίδης.

Ο Λάζλο Μπόλονι πήρε  στην αποστολή και του νεαρούς Γάλλους της Κ20, Ριπού και Πατάν.
Έτσι για Κύπρο "πέταξαν" οι: Κρέσιτς, Γλύκος, Έττο, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Ριπού, Σαβίνι, Πατάν, Μαλεζάς, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Κουρδάκης, Μπαλάφας, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Σκέμπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου