Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 2-1 Πρωταγωνιστής ο Μπαλάφας

Ο φορ Μπαλάφας το γύρισε
Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1, στη φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Πρωταγωνιστής του φιλικού, ήταν ο Σωτήρης Μπαλάφας, τον οποίο ο Μπόλονι χρησιμοποίησε ως επιθετικό την ημέρα των γενεθλίων του. Ο Αρτινός, πέτυχε το πρώτο γκολ και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο.

Το φιλικό γίνεται για όσους δεν ξεκίνησαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Καρπάτι Λβιβ, καθώς όσοι αγωνίστηκαν χθες, κάνουν χαλάρωμα.

Στη Σουρωτή βρίσκονται και παρακολουθούν το φιλικό οι Βρύζας, Κωνσταντινίδης και Πουρλιοτόπουλος (που θέλουν να δουν και τον Μωϋσιάδη, ο οποίος παραχωρήθηκε πρόσφατα δανεικός στην ομάδα της Καλαμαριάς), καθώς και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν στο φιλικό οι Γλύκος - Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Ιντζίδης, Σνάουτσνερ - Σκέμπης, Στάμου, Τσουκαλάς - Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπαδόπουλος.

22 Μακρινό, καλό σουτ του Τσουκαλά, η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.

32 ΓΚΟΛ για την Καλαμαριά, ο Δερμιτζόγλου απέφυγε τον Ιντζίδη, και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου (0-1)

ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΠΑΟΚ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 0-1
Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τη ζέστη να δυσκολεύει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, σ΄ ένα παιχνίδι προπόνησης χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο. Δεν υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι, οι λιγοστοί θεατές δεν έχουν δει κάποια αξιόλογη ευκαιρία, πλην της φάση του γκολ της Καλαμαριάς.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Λάσλο Μπόλονι, μάζεψε τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον πάγκο και άρχισε να τους μιλάει, έχοντας αρκετά παρπάπονα από την εικόνα που εμφανίζουν αλλά και την διάθεση που δεν εμφανίζουν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και εκτός ενδεκάδας είναι οι Γλύκος, Ιντζίδης, Στάμου, Παπαδόπουλος και τη θέση τους πήραν οι Γιακουμής, Σαβίνι, Κουρδάκης, Παναγιωτούδης, ενώ υπάρχουν και αρκετές εσωτερικές αλλαγές. Πλέον αριστερό μπακ είναι η Σνάουτσνερ και δεξί ο Αποστολόπουλος, στόπερ οι Σαββίνι - Κουρδάκης, στη μεσαία γραμμή παίζουν οι Παναγιωτούδης, Σκέμπης και Τσουκαλάς, αριστερά έμεινε ο Ρομπέρ, δεξιά ο Γεωργιάδης και στη κορυφή της επίθεσης ο Σωτήρης Μπαλάφας!!!!

48΄Κόρνερ του ΠΑΟΚ ο Σαβίνι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έκανε εξαιρετική επέμβαση.

55΄Κίνηση του Ρόμπέρ από τα αριστερά , σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα στο δεξί δοκάρι.

56΄Ο Μωυσιάδης πιάνει σουτ πάνω στη κίνηση, μεγάλη απόκρουση του Γιακουμή.

Το ότι ο Μπαλάφας παίζει σέντερ φορ, αποτελεί τη σκέψη του Μπόλονι σε περίπτωση που ξεμείνει εντελώς από παίκτες. Ο Ρουμάνος πάντως, φωνάζει συνεχώς στους παίκτες του για τα πάντα.

59΄Ο Τσουκαλάς από τα δεξιά έκοψε τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό και μέσα από την περιοχή σούταρε μόλις άουτ.

72΄Γκοοοοοοοοολλλλλλ από τον Μπαλάφα 1-1 Ο Ρομπέρ κινείται από τα αριστερά, βγάζει την παράλληλη μπαλιά και ο Μπαλάφας με προβολή φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

80΄Σουτ του Γεωργιάδη από τα δεξιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο είναι αρκετά βελτιωμένη, χάνει ευκαιρίες, έχει ισοφαρίσει και το πείραμα Μπαλάφα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

85΄Γκοοοοοοολλλλλλλ από τον Τσουκαλά 2-1. Ο Γεωργιάδης βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπαλάφας με κεφαλιά στρώνει τη μπάλα στον Τσουκαλά, ο οποίος με νέα κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα της Καλαμαριάς.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 χάρις στη καλύτερη εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και την έμπνευση του Λάσλο Μπόλονι να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Μπαλάφα ως σέντερ φορ, με τον Αρτινό να έχει ένα γκολ και μία ασίστ.

paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου