Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Βρήκαν τη χρυσή τομή ΠΑΟΚ-Αθανασιάδης!



Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσει και επίσημα η επέκταση του συμβολαίου του νεαρού επιθετικού ως το 2015, μετά τη βελτιωμένη προσφορά από την πλευρά της ΠΑΕ



Από τη στιγμή που υπήρξε κοινή θέληση να προχωρήσουν μαζί, ήταν θέμα χρόνου να επέλθει συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Αθανασιάδη για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2015. Όπως είχε προαναγγείλει το olaPAOK.gr, οι δύο πλευρές συζήτησαν εκ νέου το θέμα της επέκτασης του υπάρχοντος συμβολαίου (λήγει το 2013) ως το καλοκαίρι του 2015 με αναπροσαρμογή των απολαβών του Κλάους και η σαφώς βελτιωμένη προσφορά που του έγινε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οδήγησαν τις δύο πλευρές σε καταρχλην συμφωνία.

Τις επόμενες μέρες η προσφορά του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει και τον χαρακτήρα επίσημης πρότασης και να οδηγήσει στην υπογραφή νέου τετραετούς συμβολαίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει του τωρινού συμβολαίου οι ετήσιες απολαβές του 23χρονου επιθετικού φθάνουν στις 50.000 ευρώ. Η πρώτη πρόταση που του έγινε στα μέσα ΙΟυνίου αφορούσε σε συμβόλαιο με κλιμακωτή αύξηση απολαβών που θα ξεκινούσαν από τις 70.000 ευρώ την πρώτη χρονιά και θα κατέληγαν στις 100.000 την τέταρτη και τελευταία. Η νέα πρόσφορά, όμως, προβλέπει σημαντική αύξηση που καλύπτει τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου