Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Το «φλού» διοικητικό μας καλοκαίρι…



2η επιστολή του Outsider στο blog:


Σαφέστατα διοικητικά διάγουμε το πιο … «φλού» καλοκαίρι της ενδωζαγοράκειας εποχής. Η αρχή έγινε Ιούνη μήνα με την είδηση ότι, επιτέλους, οι, από καταβολής Π.Α.Ο.Κ., νηστικές αγελάδες θα χορτάσουν τροφή εξαιρετικής πολίτικης ποιότητας, μιας και κάποιος από τα μητροπολιτικά εκείνα μέρη - ΠΑΟΚικά παγκοσμίως άγνωστος, βεβαίως, που φέρει, μάλιστα, και δικέφαλο τατου στο μπράτσο (;) - αποφάσισε να αποτινάξει τα δεσμά της ασπρόμαυρης ανωνυμίας του και να εισέλθει θριαμβευτικά στο Προεδρικό μας γραφείο, έτοιμος για πολλές ανατροπές...




Όμως η καθυστέρηση στην σιδηροδρομική γραμμή Κωνσταντινούπολης – Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεπεράσει και τις αντίστοιχες των τρένων της άγριας δύσης της εποχής του «Μπίλι δε Κιντ» και η μόνη ανατροπή που έχουμε δει στο σκηνικό φέτος είναι κάποιες σκόρπιες και ολιγάριθμες αντιζαγορικές εκδηλώσεις κάπου εκεί χαμηλά της θύρας 4 με θέμα, κυρίως, τα οικονομικά που ο παραπάνω σωτήρας δεν λέει ακόμα να μας λύσει.          


Αλλά μήπως στην πραγματικότητα η σωτήρια αμαξοστοιχία έρχεται από Κατερίνη μεριά και …ντρέπεται να το πει; Και εάν ναι, τότε γιατί τοποθετεί τον Κωνσταντινουπολίτη  στην εμπροσθοφυλακή του εγχειρήματος και όχι τον εαυτό του; Σε αυτό το σημείο να ανησυχήσω ή απλά να αρκεστώ στο απλοϊκό «λεφτά να είναι και ό,τι να ναι» και για τα άλλα βλέπουμε;          
Και μέσα σε όλα αυτά νάσου σήμερα και εκείνη η φυλλάδα που εμφανίζει σε αποκλειστική μας ενημέρωση το Θόδωρο σχεδόν φευγάτο, έτοιμο να καθίσει στην ζεστή, από τα πισινά του Πιλάβιου, προεδρική καρέκλα  της Ελληνικής ποδοσφαιρικής απάτης και το τοπίο τείνει να αποκτήσει συντεταγμένες …χάους! Φυσικά, η πιο πιθανή προσέγγιση του εν λόγω θέματος είναι να πρόκειται για Κυριακάτικη μπούρδα γραμμένη κάτω από την επικίνδυνη Αυγουστιάτικη πανσέληνο αλλά σημασία έχει ότι τα διοικητικά μας πράγματα συνεχίζουν να εμπνέουν αντιΠΑΟΚτσήδικους λογισμούς σε όλους εκείνους που χαμογελούν με νόημα  στις κακοτοπιές μας.             


Το πιο «φλου» διοικητικά καλοκαίρι είναι αυτό αλλά παραδόξως δεν δείχνω να ανησυχώ. Το δίδυμο ΖΖ έχει τον τρόπο να γαληνεύει τα νερά και στις πιο δύσκολες συνθήκες, ενώ η ομάδα  μετά το περυσινό προπονητικό φιάσκο των τριών επεισοδίων, μάλλον βρήκε καλό τιμονιέρη για τον πάγκο της και από ότι φαίνεται το μόνο που ζητά είναι λίγη ηρεμία στα εσωτερικά της  που θα την εγγυηθούν τα καλά αποτελέσματα και οι τακτικές αποπληρωμές των περσινών οφειλομένων τα οποία, παρεπιπτόντως, ανάγκασαν και τον λαλίστατο Βίκτωρα να εγκαταλείψει τα υψώματά μας για χάρη του «τσου λου» και του εγγυημένου συμβολαίου (τελικά αντί για το «λ» βάλτε το «π» για να δείτε τι πραγματικά πήρε και όσο για τα οικονομικά εκεί στον βάζελο πρώτα θα αγοράσουν μαντίλι να κλάψουν και μετά θα κοιτάξουν να πληρώσουν τα παιδιά…).          


Διάγουμε το πιο «φλου» διοικητικό μας καλοκαίρι και όμως μοιάζουμε περισσότερο με αεροπλάνο έτοιμο για υψηλές πτήσεις την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι διολισθαίνουν πάσχοντας από νοσήματα αποσύνθεσης σαν και αυτά των ηρωϊκών μας εποχών των γουμενοπαγώνηδων βυθισμένοι στα χρέη και την αγωνιστική τους κατρακύλα.     


 Ο Θεός του Π.Α.Ο.Κ. είναι εδώ και δεν είναι άλλος από όλους κείνους που γεμίζουν μαζικά τον Ναό, μαζί με εκείνους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να παρευρεθούν, με ή χωρίς «διαρκείας» την στιγμή που οι άλλοι έχουν μονοψήφιες κάρτες οπαδών και μόλις 10.000 κόσμο στα Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνο αποδεικτικό της δύναμής μας: η ασφυκτικά γεμάτη Τούμπα που να ξεχειλίζει από το γνωστό τοις πάσι πάθος και για τα άλλα υπάρχουν οι κατάλληλοι να τα φροντίσουν. Και εάν ακόμα ανέβουμε στο Πολίτικο ή Κατερινιώτικο τρένο, με ή χωρίς ΖΖ, πάλι ο λαός θα είναι εκεί να προσέχει να παρακολουθεί και να ενίσταται τυλίγοντας με θαλπωρή το δικέφαλο σώμα με το μεταξένιο πέπλο του φροντίζοντας πάντα τις πληγές του και ωθώντας τον στα ψηλά.             


Outsider



Στείλτε μας τα δικά σας κείμενα στο paok4everblog@gmail.com  (Χωρίς ύβρεις)

4 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ακόμα μεταγραφές είναι λίγο αποθαρρυντικό όμως πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να πληρωθούν πρώτα οι παίκτες,κάποιοι άλλοι να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους όπως (Vierinha)και άλλοι πολλοί.Γιατί ξέρω τι αντίδραση θα υπάρχει αν δεν ανανεώσει ο Vieirinha.Μα πάνω απ"όλα μην κατηγορείτε συνεχώς την δοιήκηση Ζαγοράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΟΚ έκανε 3 μεταγραφές(Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Λαζάρ) όμως δε φτάνουν μόνο αυτοί. Πρέπει να υπάρχει βάθος στο πάγκο για μια ώρα ανάγκης.
    Ο Λαζάρ είναι καλός, τον Γεωργιάδη τον ξέρουμε, αλλά αυτός μαζί με τον Ρομπέρ πρέπει να βελτιωθούν.

    Σίγουρα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται +1 παίκτη για κάθε γραμμή(άμυνα-κέντρο-επίθεση) με αυτούς που έχουμε δεν βγαίνει η χρονιά.

    Και για το άλλο που λες, νομίζω ότι οι οφειλές προς τους παίκτες τακτοποιήθηκαν με τα λεφτά των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετικά με τον Ζαγοράκη για πες μου.Τον βρίζουν και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή