Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ-Καρπάτι και Καρπάτι-ΠΑΟΚ: Δυο κρίσιμα 90λεπτα



Αύριο το βράδυ στις 9 ξεκινά το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καρπάτι.
Δεύτερο επίσημο ματς στον Ναό μας. Έχουμε δεν έχουμε προβλήματα και απουσίες πρέπει και από αύριο κιόλας να εξασφαλίσουμε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Γιατί όμως είναι ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια;

Πρώτος και κυριότερος λόγος είναι το οικονομικό.
Δε ξέρω αν τελικά θα επενδύσουν στην ομάδα οι Φλωρίδης-Σαχπατζίδης και πότε θα γίνει αυτό, αλλά ανεξάρτητα από την έκβαση αυτού του ζητήματος πρέπει να έχουμε και πάλι εξασφαλισμένα τα 4 + μύρια για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ.
Ο κόσμος, και είναι φυσικό, έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας αφού η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας ήταν πολύ χαμηλή σε σύγκριση με τα προηγούμενα 2-3 χρόνια. Η διοίκηση υπολόγιζε περισσότερα χρήματα από τα διαρκείας. Συνυπολόγισαν βέβαια και την κατάσταση στην χώρα μας, αλλά ας μην κρυβόμαστε, υπολόγιζαν παραπάνω έσοδα.
Οπότε τα χρήματα της UEFA είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Δεν είμαστε εμείς σαν κάποιους άλλους που μας τρέχουν από τα μπατζάκια!



Ο δεύτερος λόγος είναι θέμα πρεστίζ.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι καλύτερος από την Καρπάτι Λβιβ και θα το αποδείξει στα δυο 90λεπτα.
Δε γίνεται να αποκλειστεί ένας τέτοιος ΠΑΟΚ από μια... Καρπάτι. Δε θέλω να υποτιμήσω το ουκρανικό πρωτάθλημα και αυτήν την ομάδα και ούτε μ' αρέσει να το κάνω κιόλας.
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν και θέλω να πιστεύω ότι δε θα είναι ποτέ αλαζόνας και υπερόπτης. Θα έρθει κάποιος και θα μου πει: "Ξέρεις κάτι; Η Καρπάτι απέκλεισε την Γαλατά."Ε, και; Εμείς κάναμε δυο ισοπαλίες με Αγιαξ και αποκλείσαμε τη Φενερμπαχτσε. Λίγη τύχη παραπάνω να είχαμε(ή λιγότερη γκαντεμιά), θα περνούσαμε και από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας...
Εξάλλου ένας σοβαρός ΠΑΟΚ με τέτοιο προπονητή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Και ο τρίτος λόγος είναι γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τον ΠΑΟΚ και πάλι στην Ευρώπη. Γιατι είμαστε κάτι παραπάνω από ιδέα και θρησκεία, είμαστε... ΠΑΟΚ!
Να αποκλειστούν οι χανουμογραβοβάζελοι και να είμαστε πάλι εμείς η μοναδική ελληνική ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και στις τρεις διοργανώσεις.
ΟΚ μην είμαι τόσο κακός. Να κερδίσουν κανα παιχνίδι έτσι ώστε φέρουν βαθμούς στην Ελλάδα και μετά goodbye! Το έχω άχτι. Τόσα χρόνια μας καταέκλεβαν(και συννεχίζουν) για να βγαίνουν Ευρώπη και να τα τσεπώνουν.

Για τους παραπάνω λόγους πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο της Καρπάτι.
Αύριο η Τούμπα να είναι καζάνι, κόλαση!!!
Karpaty, Welcome to the hell!

ΠΑΟΚτσήδικα,
paok4ever

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου