Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μπόλονι: "Τα νυχτοπούλια δεν πρέπει να κοιμούνται ποτέ"



 Διαβάστε αναλυτικά αυτά που δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ουκρανικής ομάδας.
 Ο έμπειρος τεχνικός παραδέχθηκε πως οι απουσίες, αν και πολλές, μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τους παίκτες που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους.



"Σήμερα περπάτησα στους δρόμους της πόλης. Είδα νέους ανθρώπους και ήταν πολύ όμορφα, αλλά είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ για έναν ακόμη επίσημο αγώνα για το Europa League. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μου συνεχίζουμε με το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καρπάτι. Δεν πιστεύω ότι οι δύο ομάδες μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, όμως, μετά το πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας. Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αντικατασταθούν επειδή είναι τιμωρημένοι, αλλά στον σχεδιασμό μας δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε όπως και στο πρώτο ημίχρονο."

Για το πως θα αντιμετωπίσει τις απουσίες βασικών παικτών του: 
"Κάποιοι παίκτες δεν είναι μαζί μας, αλλά κάποιοι επιστρέφουν. Και πάλι θα επικαλεστώ την εμπειρία τους και το αγωνιστικό τους πνεύμα."

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γκενκ: 
"Ακούω για πρώτη φορά αυτό το πράγμα. Είναι καλό για έναν προπονητή ότι μία πρωταθλήτρια ομάδα ενδιαφέρεται για εκείνον. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι αύριο έχω ένα παιχνίδι και είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα."

Για το ποιον παίκτη της Καρπάτι "φοβάται" περισσότερο: 
"Αυτό που γνωρίζω και ξαναλέω ότι τα νυχτοπούλια δεν πρέπει να κοιμούνται ποτέ και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Για το αν έπρεπε να διαλέξω έναν παίκτη θα διάλεγα... τον προπονητή."

Για το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του δεδομένων των απουσιών: 
"Έχω στο μυαλό μου σίγουρα οκτώ παίκτες. Ίσως εννέα, αλλά θα ξεκινήσουμε με έντεκα."

Για το πως θα τονώσει το ηθικό των αναπληρωματικών παικτών: 
"Πιστεύω ότι όλοι θέλουν να παίξουν. Πολλές φορές όταν ανακοινώνω την ενδεκάδα άλλοι εκνευρίζονται, άλλοι στεναχωριούνται. Μας λείπουν παίκτες και είναι ευκαιρία για πολλούς άλλους να δείξουν καλά στοιχεία. Για παράδειγμα λείπει ο Γκαρσία και είναι η ευκαιρία του Τσουκαλά να δείξει τι αξίζει."
Για το αν το σκορ του πρώτου αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση δεδομένων των απουσιών: "Ο Κοντρέρας δεν είναι εδώ μαζί μας. Όταν έπαιξε στην Τούμπα βάλαμε γκολ. Όταν τον αντικατέστησε ο Μαλεζάς πάλι πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς. Θα μας λείψει ο Γκαρσία στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας. Το γεγονός ότι θα παίξουν νέοι παίκτες θα μας βοηθήσει στο τομέα της φυσικής κατάστασης. Συνολικά νομίζω ότι απώλειες και κέρδη είναι στο 50-50 σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να παραδεχθώ ότι το 2-0 μας δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο σκορ και αυτό το ξέρουμε και εγώ και οι παίκτες μου."

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει για να πετύχει γκολ ή να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα:
"Σίγουρα το 0-0 είναι ένα καλό σκορ. Εμείς προσπαθούμε πάντα να μη δεχθούμε, αλλά να πετύχουμε γκολ. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, κι αν το κάνουμε θα προσέχουμε ακόμη περισσότερο να μην δεχθούμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου